Benefiet Najib Amhali voor Karam Med
Zowel Najib Amhali als voormalig profvoetballer Dries Boussatta zijn ambassadeur van deze stichting.
12 March 2008
lifestyle

Op zaterdag 19 april houdt stichting Karam Med in de Theaterfabriek te Amsterdam een benefiettheatershow met de beste cabaretier van Nederland: Najib Amhali. Op deze avond zal Najib Amhali zijn nieuwste show: ?Zorg dat je erbij komt? ten uitvoer brengen. Deze voorstelling wordt gevolgd door een spetterend 80?s en 90?s feest.

Karam Med is een medische hulporganisatie die arme mensen in Marokko met een ziekte of aandoening gratis aan een operatie helpt. Zowel Najib Amhali als voormalig profvoetballer Dries Boussatta zijn ambassadeur van deze stichting.


Wil jij deze stichting steunen én voorrang krijgen voor deze unieke show van Najib? Word dan nu donateur van Karam Med. Dat kan al voor tien euro per maand! De eerste 600 donateurs, die voor minimaal 6 maanden donateur blijven, krijgen voorrang bij de kaartverkoop van deze voorstelling. Een unieke kans, zeker omdat de shows van Najib door het hele land altijd pijlsnel uitverkocht zijn.

De opbrengst van deze benefietvoorstelling komt geheel ten goede aan stichting Karam Med. Met de opbrengst zal Karam Med project Operatie Marokko 2008 financieren. Tijdens dit project zal een groep van chirurgen en operatieassistentes uit Nederland naar Clinique Rif in Tetouan gaan om daar gratis kansarme mensen met een ziekte of aandoening te opereren.

karam med najib amhali dries boussatta hulporganisatie
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi