Laatste nieuws over aangifte
1 t/m 20 (van 75 artikelen)
5 jul 17:28
De Marokkaanse zangeres Latifa Raafat stapt naar de rechter nadat een vrouw blijft beweren dat haar eierstokken zouden zijn gestolen door de zangeres.
28 apr 0:01
Het Rotterdamse kinderdagverblijf Het Randstadje doet aangifte tegen drie medewerkers van de Belastingdienst, onder wie een inspecteur, vanwege knevelarij.
27 apr 1:09
PVV-leider Geert Wilders heeft een aanklacht ingediend tegen diverse kabinetsleden naar aanleiding van de notulen van de ministerraad die maandagavond zijn geopenbaard.
21 mrt 16:14
Historicus Nadia Bouras gaat aangifte doen tegen 'Vizier Op Links', nadat ze de boodschap kreeg dat haar huis in de gaten wordt gehouden door volgers van het omstreden platform.
17 mrt 19:04
Frank de Bie uit Den Bosch heeft aangifte gedaan tegen lijsttrekker Thierry Baudet van Forum voor Democratie vanwege het oproepen tot ronselen van stemmen.
12 mrt 21:05
Burgemeester Ahmed Aboutaleb van Rotterdam heeft aangifte gedaan van de verduistering van 195 stempassen in de wijk Bloemhof.
24 feb 14:05
De NOS doet aangifte tegen Tarik Z. naar aanleiding van het filmpje dat hij op Instagram heeft geplaatst en waarin hij waarschuwt voor de NOS en de publieke omroep.
17 feb 16:03
De onderneming heeft tijdens de uitbraak van het coronavirus in april mondkapjes geproduceerd in opdracht van het Ministerie van Volksgezondheid.
3 feb 12:20
Tachtig slachtoffers van de kinderopvangtoeslagzaak hebben aangifte gedaan tegen premier Mark Rutte.
12 jan 11:42
Advocaat Vasco Groeneveld heeft dinsdag namens twintig gedupeerden in de kindertoeslagaffaire aangifte gedaan tegen vijf (oud-)bewindslieden
26 nov 1:13
Drie bestuursleden van Forum voor Democratie gaan donderdag aangifte doen tegen Thierry Baudet omdat zij geen toegang meer hebben tot de ICT-systemen en social media-accounts van de partij.
13 nov 12:09
Een groep van dertig politiemedewerkers, waaronder leden van de vakbonden ACP, NPB en ANPV, doet aangifte van laster, smaad(schrift) en belediging tegen Radicaal.
19:49
Leraren die bedreigd worden, bijvoorbeeld na het tonen van een spotprent, krijgen van onderwijsministers Ingrid van Engelshoven (Hoger Onderwijs) en Arie Slob (Basis- en Voortgezet Onderwijs) het dringende advies aangifte te doen.
27 okt 9:45
Dat meldt de PVV-leider op Twitter.
27 okt 9:29
De Turkse president Erdogan heeft via zijn advocaat Huseyin Aydin een klacht ingediend tegen Geert Wilders van de PVV.
8 okt 20:25
De gerechtelijke politie in Marrakech heeft besloten een vrouw te vervolgen wegens het doen van valse aangifte tegen haar ex-man.
9 jul 17:15
De Amerikaanse president Trump mag de vrijgave van zijn belastingaangiften niet blokkeren. Dat heeft het Amerikaanse Hooggerechtshof besloten.
8 jun 11:44
De veelbesproken speech van rapper Akwasi tijdens het Black Lives Matter-protest op de Dam krijgt mogelijk nog een staartje.
1 mei 15:50
Zender FunX en dj Morad El Ouakili hebben aangifte gedaan nadat de radiomaker online met de dood was bedreigd.
1 mei 14:53
John de Mol en Ali B overwegen een gang naar de rechter om de aanhoudende problemen met bitcoinfraude aan te pakken.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi