Laatste nieuws over aanslag
301 t/m 320 (van 750 artikelen)
12 apr 13:45
De onderzoekers van de aanslag op de spelersbus in Dortmund kijken naar een Daesh-achtergrond. Aanleiding is de tekst in de brief die na het incident werd gevonden.
12 apr 13:00
Het aantal minderjarigen dat door de terreurorganisatie Boko Haram wordt ingezet voor zelfmoordaanslagen in het conflictgebied rond het Tsjaadmeer stijgt alarmerend.
12 apr 8:03
De politie gaat uit van een gerichte aanslag op de selectie van Borussia Dortmund.
10 apr 15:35
Marokko veroordeelt met klem de verachtelijke terreuraanslagen die zondag waren gericht op twee kerken in de Egyptische steden Tanta en Alexandrië, waardoor tientallen doden vielen.
10 apr 8:05
De terreurgroep Daesh heeft zondag kort na twee bloedige zelfmoordaanslagen op kerken in het noorden van Egypte met meer geweld tegen Christenen gedreigd.
7 apr 18:33
De Zweedse politie en de binnenlandse veiligheidsdienst Säpo tasten nog volledig in het duister over de dader of daders achter de aanslag in het centrum van Stockholm op vrijdagmiddag.
1 apr 18:01
De veiligheid van Marokko wordt bedreigd door de terugkeer van terroristen die voor Daesh in Syrië en Irak vochten. Dit is de conclusie van een rapport van Europese inlichtingendiensten waarin Europa, Marokko waarschuwt.
23 mrt 14:20
Daesh heeft donderdag de verantwoordelijkheid voor de aanslag in Londen opgeëist. De terreurgroep deed dat via het 'persbureau' Amaq. Dat is gelieerd aan Daesh.
23 mrt 12:53
De Britse veiligheidsdienst MI5 heeft ooit onderzoek gedaan naar de dader van de aanslag woensdag op Westminster Bridge in Londen.
22 mrt 21:15
Zeker vier mensen, onder wie de vermeende dader, zijn woensdag om het leven gekomen bij de aanslag buiten het Britse parlement.
22 mrt 18:08
De aanslag bij het parlementsgebouw in Londen leidde woensdagmiddag tot grote paniek. Getuigen spreken tegenover Britse media over gegil, gekrijs en tientallen vluchtende mensen.
11 mrt 16:01
De Duitse politie is een woning in Oberhausen binnengevallen in verband met de terreurdreiging bij een winkelcentrum in Essen.
10 mrt 14:20
Het Centraal Bureau van Gerechtelijk Onderzoek (BCIJ) heeft gisteren twee personen gearresteerd in Casablanca die verdacht worden van betrokkenheid bij Daesh, meldt het ministerie van Binnenlandse Zaken in een verklaring.
5 mrt 16:02
Een internationaal onderzoek bracht de slagkracht van de terreurorganisatie in kaart.
2 mrt 10:34
De veroordeelde Hamid Ahmidan, die de explosieven plaatste bij de terroristische aanslag in Spanje op 11 maart 2004, zal op 21 maart worden vrijgelaten uit de gevangenis.
13 feb 18:04
Door een bomaanslag in de Pakistaanse stad Lahore zijn maandag ten minste tien doden gevallen, onder wie een paar politie-agenten. De Engelstalige krant Dawn meldde dat zeker dertig mensen gewond zijn geraakt.
10 feb 16:29
De parlementaire onderzoekscommissie in België naar de aanslagen op 22 maart 2016 heeft de bestuurders van de Grote Moskee in Brussel opgeroepen voor een hoorzitting maandag.
10 feb 13:04
De Franse politie heeft vrijdag in en bij Montpellier drie mannen in de leeftijd van 21 tot 34 jaar en een jonge vrouw opgepakt die worden verdacht van het beramen van een terroristische aanslag in Parijs.
5 feb 20:02
In Rabat gaat men morgen stilstaan bij de bloedige terroristische aanslag.
2 feb 18:05
De Turkse waakhond voor radio en tv (RTÜK) heeft maatregelen genomen om live uitzendingen na terroristische aanslagen te beperken.
<< < 14 15 16 17 18 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi