Laatste nieuws over aanslag
301 t/m 320 (van 778 artikelen)
17 aug 19:15
De Catalaanse politie heeft via Twitter officieel bevestigd dat in Barcelona sprake is van een terroristische aanslag. Spaanse media gingen daar al van uit op basis van hun eigen bronnen bij de politie.
12 aug 22:00
Een auto is zaterdag ingereden op demonstranten die in het Amerikaanse Charlottesville (Virginia) de straat op waren gegaan om hun ongenoegen te uiten over een mars van extreem rechtse groepen.
4 aug 15:01
Twee verdachten die ervan verdacht worden een aanslag op een internationale vlucht van Etihad Airways vanuit Australië te hebben voorbereid, waren ook van plan om een tweede aanslag te plegen.
23 jul 11:26
De Italiaanse gemeente Sesto San Giovanni ruziet met de grote buurman Milaan over kosten die zijn gemaakt voor het bewaren van het lichaam van de doodgeschoten pleger van de aanslag in Berlijn, Anis Amri.
3 jul 8:05
Bij een aanslag met een autobom in een drukke wijk in de Syrische hoofdstad Damascus zijn zondag zeker twintig doden en vele tientallen gewonden gevallen. Dat maakte het Syrische ministerie van Buitenlandse Zaken bekend.
29 jun 22:06
De Franse politie heeft in een gemeente bij Parijs een man gearresteerd die met een auto op een groep mensen voor een moskee wilde inrijden.
23 jun 22:12
Veiligheidstroepen van Saudi-Arabië hebben vrijdag een grote aanval op de Grote Moskee in Mekka verijdeld.
23 jun 21:03
De zus van de 36-jarige terreurverdachte Ousamma Zarioh doet een boekje open over haar borer. Haar broer zou totaal niets van doen hebben met terreur of extremisme.
23 jun 14:19
De terrorist die werd aangehouden na het inrijden op moskeebezoekers in Londen, is in staat van beschuldiging gesteld.
22 jun 16:50
De 51-jarige man die maandag de dood vond bij een terreuraanslag in de buurt van een moskee is toch overleden aan de gevolgen van de aanrijding met het 'terreurbusje'. Dat heeft de politie in Londen donderdag bekendgemaakt
22 jun 8:05
De Belgische politie heeft woensdagavond vier mensen aangehouden tijdens huiszoekingen naar aanleiding van de mislukte aanslag dinsdag op het centraal station in Brussel. Dat heeft het federaal parket meegedeeld.
19 jun 18:15
De terrorist die in Londen inreed op moskeebezoekers, was niet in beeld bij de veiligheidsdiensten.
13 jun 8:05
Daesh heeft in een audioboodschap opgeroepen tijdens de ramadan aanslagen te plegen in de Verenigde Staten, Europa, Rusland, Australië, Syrië, Iran en de Filipijnen.
7 jun 11:15
Door twee terroristische aanslagen in Teheran zijn volgens Iraanse media woensdag zeker zeven doden en tal van gewonden gevallen.
4 jun 21:35
Het Contactorgaan Moslims en Overheid (CMO) roept moskeebesturen op om tijdens ramadannachtgebeden stil te staan bij de aanslagen, doden en gewonden in Londen.
31 mei 14:03
Bij de bomaanslag woensdag in de Afghaanse hoofdstad Kabul zijn volgens hulpverleners meer dan tachtig doden en 350 gewonden gevallen.
26 mei 15:02
Twee bussen met Egyptische Christenen zijn vrijdag onder vuur genomen bij de Egyptische stad al-Minya.
23 mei 19:35
De man die de zelfmoordaanslag in Manchester uitvoerde, is vermoedelijk de 22-jarige Salman Abedi.
23 mei 14:50
De terreurbeweging daesh heeft dinsdag de verantwoordelijkheid opgeëist voor de bomaanslag van maandagavond in Manchester.
23 mei 14:42
Een 23-jarige man is dinsdag opgepakt wegens mogelijke betrokkenheid bij de aanslag in Manchester, meldde de politie van de regio Greater Manchester op Twitter.
<< < 14 15 16 17 18 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi