Laatste nieuws over aanslag
61 t/m 80 (van 765 artikelen)
16 jun 16:54
In de gerechtsbunker in Amsterdam-Osdorp eiste de aanklager tegen tien medeverdachten dinsdag gevangenisstraffen uiteenlopend van 254 dagen tot 9 jaar.
11 jun 12:17
Een man die een aanslag wilde plegen op een moskee in Noorwegen, is daar veroordeeld tot een gevangenisstraf van 21 jaar.
19:17
In de Australische hoofdstad Sydney zijn zeker tien mensen gewond geraakt, waarvan één ernstig, nadat een automobilist donderdagmiddag opzettelijk een hijab-winkel inreed
13 mei 16:53
De officier van justitie heeft donderdag voor de rechtbank in Utrecht geëist tramschutter Gökmen T. schuldig te verklaren aan verkrachting, zonder hem daarvoor straf op te leggen.
13 mei 15:58
De Saoedische diplomaat Mussaed Ahmed al-Jarrah werd onbedoeld genoemd in een verklaring van een FBI-agent
4 apr 16:04
De Franse president Macron heeft een steekpartij met twee doden in het Zuid-Franse Romans-sur-Isère een verfoeilijke daad genoemd.
3 apr 17:47
Gökmen T. gaat niet in hoger beroep tegen de veroordeling tot levenslang voor de aanslag in en bij de tram in Utrecht. Daarmee is de veroordeling onherroepelijk.
3 apr 17:02
De 43-jarige man die in februari negen mensen doodschoot in de Duitse stad Hanau volgde in 2019 gevechtstrainingen in Slowakije.
25 mrt 11:10
De twee mannen die vorig jaar in Utrecht op de dag van de tramaanslag werden opgepakt, krijgen een schadevergoeding.
24 mrt 21:14
De Duitse rechtbank heeft gevangenisstraffen uitgedeeld aan acht leden van ‘Revolution Chemnitz' wegens het beramen van terroristische aanslagen op migranten
20 mrt 14:32
De rechtbank in Utrecht heeft Gökmen T. vrijdagmiddag veroordeeld tot levenslange gevangenisstraf voor de bloedige tramaanslag in Utrecht.
18 mrt 10:32
Burgemeester Jan van Zanen en minister Ferd Grapperhuis van Justitie en veiligheid hebben woensdagochtend samen bloemen gelegd op het 24 Oktoberplein in Utrecht.
16 mrt 13:17
Twintig personen zijn aangeklaagd wegens de bloedige aanslagen in en bij Parijs in november 2015. Zes van hen worden nog steeds gezocht, meldde de Franse justitie.
15 mrt 22:11
De Nieuw-Zeelandse premier Jacinda Ardern heeft ter nagedachtenis van de terreuraanslag op twee moskeeën in Christchurch een oproep gedaan tot maatschappelijke verandering.
14 mrt 12:47
Nieuw-Zeeland heeft de nationale herdenkingsdienst voor de aanslagen op moskeeën in Christchurch, die zondag zou worden gehouden, afgeblazen vanwege het coronavirus.
12 mrt 16:56
De twee hoofdverdachten in de zaak rond de aanslag op De Telegraaf zijn "doodsbang". Dat lieten ze donderdag weten op de derde dag van hun strafproces, waarin nog negen andere mannen terechtstaan.
6 mrt 10:12
Gökmen T. is vrijdagochtend bij de start van de laatste procesdag over de tramaanslag in Utrecht vorig jaar uit de zaal verwijderd nadat hij de rechtbank had bespuugd.
5 mrt 18:31
Het OM wil dat Gökmen T. wegens viervoudige moord en meerdere pogingen tot moord levenslang achter de tralies verdwijnt.
5 mrt 17:33
Gökmen T. , de verdachte van de tramaanslag in maart vorig jaar in Utrecht, heeft na zijn aanhouding bekend maar wilde verder niets zeggen. Dit zei de officier van justitie donderdagmiddag voor de rechtbank in Utrecht.
5 mrt 11:07
Advocaten van slachtoffers van de tramaanslag in Utrecht in maart vorig jaar zijn woest over de wraking van de rechters door een jurist donderdagmorgen.
<< < 2 3 4 5 6 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi