Laatste nieuws over aanslag
81 t/m 100 (van 770 artikelen)
12 mrt 16:56
De twee hoofdverdachten in de zaak rond de aanslag op De Telegraaf zijn "doodsbang". Dat lieten ze donderdag weten op de derde dag van hun strafproces, waarin nog negen andere mannen terechtstaan.
6 mrt 10:12
Gökmen T. is vrijdagochtend bij de start van de laatste procesdag over de tramaanslag in Utrecht vorig jaar uit de zaal verwijderd nadat hij de rechtbank had bespuugd.
5 mrt 18:31
Het OM wil dat Gökmen T. wegens viervoudige moord en meerdere pogingen tot moord levenslang achter de tralies verdwijnt.
5 mrt 17:33
Gökmen T. , de verdachte van de tramaanslag in maart vorig jaar in Utrecht, heeft na zijn aanhouding bekend maar wilde verder niets zeggen. Dit zei de officier van justitie donderdagmiddag voor de rechtbank in Utrecht.
5 mrt 11:07
Advocaten van slachtoffers van de tramaanslag in Utrecht in maart vorig jaar zijn woest over de wraking van de rechters door een jurist donderdagmorgen.
5 mrt 10:32
Een van de slachtoffers van de tramaanslag in Utrecht vorig jaar wil dat andere rechters de strafzaak tegen vermeend schutter Gökmen T. behandelen.
3 mrt 13:41
Gökmen T. mag gedurende zijn strafproces niet meer aanwezig zijn in de rechtszaal als slachtoffers en nabestaanden van de tramaanslag in Utrecht aan het woord zijn.
3 mrt 11:16
Op de tweede dag van de strafzaak rond de tramaanslag vorig jaar in Utrecht heeft de vader van een van de gedode slachtoffers Gökmen T. "een lafaard" genoemd.
3 mrt 9:28
De rechtbank in Utrecht begint dinsdag aan de tweede dag van het proces tegen Gökmen T.
2 mrt 15:13
De rechtbank heeft Gökmen T. maandag laten verwijderen uit de rechtszaal, nadat hij zijn eigen raadsman had bespuugd. De zitting werd direct tijdelijk onderbroken.
2 mrt 14:01
Gökmen T. heeft tijdens een ondervraging zijn middelvinger opgestoken naar de rechtbank. Het gebaar was voor het overgrote deel van de zaal onzichtbaar, maar werd gememoreerd door de voorzitter van de rechtbank.
27 feb 17:46
De aanslagpleger zat sinds eind oktober vast in de gevangenis van Mont-de-Marsan.
24 feb 19:02
De 29-jarige man die inreed op een carnavalsoptocht in het Duitse Volkmarsen in de deelstaat Hessen wordt vervolgd voor poging tot moord.
22 feb 20:33
In de Duitse stad Hanau hebben zaterdag zo'n 6000 mensen gedemonstreerd naar aanleiding van de aanslag die er woensdag werd gepleegd.
21 feb 16:05
Dat blijkt uit beelden van beveiligingscamera's uit één van de horecagelegenheden
10 jan 17:01
Zeker dertien mensen zijn vrijdag gedood door een bomexplosie kort na het avondgebed in een moskee in het zuidwesten van Pakistan.
29 nov 13:18
De secretaris-generaal van de Marokkaanse Unie voor Democratie (UMD), Jamal El Mandri, had een angstaanjagende week achter de rug
26 nov 17:19
Twee mannen van 20 en 34 jaar uit Zoetermeer zijn aangehouden op verdenking van het voorbereiden van een terroristische aanslag.
14 nov 9:05
De politie nam woensdag bij de politie-actie meerdere wapens, explosieven en nazi-symbolen in beslag
13 nov 17:13
De twee verdachten werden gearresteerd in Warschau en Szczecin in het noordwesten van Polen.
<< < 3 4 5 6 7 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi