Laatste nieuws over aanslagen
61 t/m 80 (van 181 artikelen)
22 aug 18:01
De groep die verantwoordelijk is voor de aanslagen in Barcelona en Cambrils was van plan een nog veel grotere terreurdaad te plegen. Dat vertelde Mohamed H. C., die dinsdag als eerste verdachte werd voorgeleid aan de onderzoeksrechter.
21 aug 17:22
Een team van Marokkaanse deskundigen is naar Madrid gereisd om de Spaanse onderzoekers te ondersteunen na de terroristische aanslagen die Catalonië donderdag en vrijdag hebben getroffen. In Marokko zijn inmiddels twee verdachten gearresteerd.
18 aug 18:40
De Spaanse politie is op zoek naar vier Marokkaanse voortvluchtigen die vermoedelijk deelnamen aan de aanslagen in Barcelona en Cambrils.
18 aug 15:45
De Spaanse politie zegt dat een groep van acht tot elf tieners verantwoordelijk is voor de twee aanslagen in Barcelona en Cambrils.
4 aug 15:01
Twee verdachten die ervan verdacht worden een aanslag op een internationale vlucht van Etihad Airways vanuit Australië te hebben voorbereid, waren ook van plan om een tweede aanslag te plegen.
3 jul 8:05
Bij een aanslag met een autobom in een drukke wijk in de Syrische hoofdstad Damascus zijn zondag zeker twintig doden en vele tientallen gewonden gevallen. Dat maakte het Syrische ministerie van Buitenlandse Zaken bekend.
13 jun 8:05
Daesh heeft in een audioboodschap opgeroepen tijdens de ramadan aanslagen te plegen in de Verenigde Staten, Europa, Rusland, Australië, Syrië, Iran en de Filipijnen.
7 jun 11:15
Door twee terroristische aanslagen in Teheran zijn volgens Iraanse media woensdag zeker zeven doden en tal van gewonden gevallen.
4 jun 21:35
Het Contactorgaan Moslims en Overheid (CMO) roept moskeebesturen op om tijdens ramadannachtgebeden stil te staan bij de aanslagen, doden en gewonden in Londen.
30 apr 12:01
Duitsland vreest dat in de aanloop naar de parlementsverkiezingen in september aanslagen worden gepleegd op plaatsen waar asielzoekers zijn opgevangen.
14 apr 22:00
De Marokkaanse inlichtingendiensten hebben Spanje geholpen om de afgelopen jaren een aantal bloedige aanslagen te verijdelen.
12 apr 13:00
Het aantal minderjarigen dat door de terreurorganisatie Boko Haram wordt ingezet voor zelfmoordaanslagen in het conflictgebied rond het Tsjaadmeer stijgt alarmerend.
10 apr 15:35
Marokko veroordeelt met klem de verachtelijke terreuraanslagen die zondag waren gericht op twee kerken in de Egyptische steden Tanta en Alexandrië, waardoor tientallen doden vielen.
10 apr 8:05
De terreurgroep Daesh heeft zondag kort na twee bloedige zelfmoordaanslagen op kerken in het noorden van Egypte met meer geweld tegen Christenen gedreigd.
1 apr 18:01
De veiligheid van Marokko wordt bedreigd door de terugkeer van terroristen die voor Daesh in Syrië en Irak vochten. Dit is de conclusie van een rapport van Europese inlichtingendiensten waarin Europa, Marokko waarschuwt.
10 mrt 14:20
Het Centraal Bureau van Gerechtelijk Onderzoek (BCIJ) heeft gisteren twee personen gearresteerd in Casablanca die verdacht worden van betrokkenheid bij Daesh, meldt het ministerie van Binnenlandse Zaken in een verklaring.
5 mrt 16:02
Een internationaal onderzoek bracht de slagkracht van de terreurorganisatie in kaart.
2 feb 18:05
De Turkse waakhond voor radio en tv (RTÜK) heeft maatregelen genomen om live uitzendingen na terroristische aanslagen te beperken.
5 jan 21:55
Wat zich in Nice en Berlijn heeft afgespeeld zou zomaar ook in Marokko en Tunesië kunnen gebeuren.
28 dec 13:45
Een 28-jarige man uit Druten moet een boete van 750 euro betalen, omdat hij op Facebook had opgeroepen tot terreuraanslagen.
<< < 2 3 4 5 6 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi