Laatste nieuws over abdelmadjid tebboune
1 t/m 20 (van 41 artikelen)
19 sep 17:40
Koning Mohammed VI heeft zijn condoleances overgebracht aan de Algerijnse president Abdelmadjid Tebboune na de dood van de voormalige Algerijnse president Abdelaziz Bouteflika.
24 aug 18:33
Algerije heeft de diplomatieke banden met Marokko verbroken.
13 aug 13:13
De Marokkaanse koning Mohammed VI heeft zijn medeleven betuigt aan Algerije voor de aanhoudende dodelijke bosbranden in buurland Algerije.
13 aug 11:15
De Algerijnse autoriteiten hebben 22 mensen aangehouden op verdenking van het aansteken van tientallen dodelijke bosbranden die het Noord-Afrikaanse land sinds begin deze week teisteren.
1 aug 19:52
De handreiking van de Marokkaanse koning aan buurland Algerije wordt door het separatistische Polisario-Front niet op prijs gesteld.
5 jul 17:16
De Algerijnse president Abdelmadjid Tebboune heeft gratie verleend aan een aantal Hirak-gedetineerden die vastzitten voor deelname aan protesten.
24 jun 14:04
De Algerijnse premier Abdelaziz Djerad presenteerde donderdag het ontslag van zijn regering aan president Abdelmadjid Tebboune.
13 mei 15:38
De Marokkaanse koning heeft een brief ontvangen van de Algerijnse president Abdelmadjid Tebboune.
10 mei 3:52
De Algerijnse president Abdelmadjid Tebboune heeft het bevel gegeven om alle samenwerkingsovereenkomsten met Marokkaanse ondernemingen te beëindigen.
22 apr 19:05
De hoogte leider van het Polisario-Front Brahim Ghali is vandaag met spoed overgebracht naar een ziekenhuis in het noorden van Spanje.
14 apr 16:02
Het Algerije van president Abdelmadjid Tebboune stelt specifieke voorwaarden voor de heropening van de landgrenzen met Marokko, die sinds 1994 gesloten zijn.
10 apr 16:02
Een bezoek van de Franse premier Jean Castex aan Algiers is uitgesteld om "gezondheidsredenen".
18 feb 17:12
De Algerijnse president Abdelmadjid Tebboune heeft beslist het parlement te ontbinden en vervroegde verkiezingen uit te schrijven.
13 feb 17:37
President Abdelmadjid Tebboune is na een operatie in een ziekenhuis in Duitsland weer terug Algerije
10 jan 17:23
Volgens het voorzitterschap heeft de Algerijnse president Abdelmadjid Tebboune de minister van Transport en de CEO van de nationale luchtvaartmaatschappij Air Algeria ontslagen.
9 jan 18:44
De Algerijnse president Abdelmadjid Tebboune zal binnenkort weer terugkeren naar Duitsland voor een medische behandeling.
1 jan 21:48
Buurland Algerije heeft eindelijk een keuze gemaakt voor het vaccin dat zal worden toegediend tijdens de landelijke vaccinatiecampagne die in januari van start gaat
29 dec 21:28
De Algerijnse president Abdelmadjid Tebboune is dinsdag teruggekeerd naar zijn land. Hij verbleef twee maanden in Duitsland waar hij werd behandeld voor Covid-19.
20:14
Algerije zal in januari beginnen met vaccineren tegen het longvirus COVID-19
15 dec 20:51
Koning Mohammed VI heeft een telegram verstuurd naar de Algerijnse president Abdelmadjid Tebboune waarin hij het staatshoofd "een spoedig herstel" wenst.
1 2 3 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi