Laatste nieuws over abou jahjah
1 t/m 10 (van 10 artikelen)
27 mei 15:21
De Belgisch-Libanese publicist Dyab Abou Jahjah (47) stopt als politicus en activist. Hij wist met zijn partij Be. One geen zetel in het Brusselse parlement te bemachtigen.
8 feb 9:19
De Belgisch-Libanese publicist Dyab Abou Jahjah doet in oktober met een nieuwe politieke partij mee aan de gemeenteraadsverkiezingen in België en een jaar later aan de parlementsverkiezingen.
13 apr 16:02
De Belgisch-Libanese publicist Dyab Abou Jahjah is zaterdag een van de sprekers op een congres van Palestijnen in Europa in de Rotterdamse Doelen.
9 jan 17:10
De Standaard neemt na drie jaar afscheid van columnist Dyab Abou Jahjah.
30 nov 11:45
De controversiële Belgisch-Libanese publicist Dyab Abou Jahjah gaat schrijven voor het satirische studententijdschrift Propria Cures.
9 aug 12:11
NRC Handelsblad heeft maandag besloten een opiniestuk van de door de pers gemaakte omstreden Belgisch-Libanese publicist Dyab Abou Jahjah niet te voorzien van een cartoon van Ruben Oppenheimer.
20 okt 11:07
Volgens de aanklager hadden beide leiders aangezet tot de rellen.
8 sep 14:29
Voor het hof van beroep in Antwerpen is maandag het proces voortgezet van Dyab Abou Jahjah en Ahmed Azzuz van de Arabisch Europese Liga (AEL).
24 dec 22:37
De rechtbank van Antwerpen heeft kopstukken van de AEL vrijdag veroordeeld tot een jaar cel voor hun aandeel in de rellen in Borgerhout eind 2002.
30 nov 23:52
Na 5 jaar besluit het Belgische OM Abou Jahjah voor de rechter te slepen voor aanzetten tot rellen.

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi