Laatste nieuws over aboutaleb
1 t/m 20 (van 221 artikelen)
26 jul 19:09
Burgemeester Ahmed Aboutaleb van Rotterdam laat zich de komende twee jaar adviseren door een klankbordgroep die bestaat uit, wat hij noemt, kritische denkers van divers pluimage.
11 jul 17:27
"Het is verschrikkelijk wat er is gebeurd. Hou het verleden levend, maar blijf daar niet in steken en maak een stap naar de toekomst."
30 jun 20:06
Keti Koti is van ons allemaal, een nationale dag om te huilen, helen en van vreugde en vieren.
24 jun 15:58
"Ik ben geen burgemeester van een stad waar mensenrechten worden geschonden, dat weiger ik te accepteren."
11 mei 9:32
Burgemeester Aboutaleb en de Rotterdamse wethouders kunnen niet wachten op het Eurovisie Songfestival.
29 apr 18:21
Racisme en discriminatie moeten worden tegengegaan in Rotterdam en binnen de Rotterdamse politie.
26 apr 15:20
Een petitie waarin het ontslag wordt geëist van de Rotterdamse agenten die zich racistisch hebben uitgelaten in een omstreden appgroep, is ruim 18.500 keer ondertekend.
8 apr 21:10
DENK en Nida in de Rotterdamse gemeenteraad hebben donderdag een motie van afkeuring ingediend tegen burgemeester Ahmed Aboutaleb en de Rotterdamse politiechef Fred Westerbeke.
23 mrt 15:21
Burgemeester Ahmed Aboutaleb heeft in een brief aan de Rotterdamse gemeenteraad laten weten dat de ramadan nooit de reden is om de avondklok aan te passen.
22 mrt 17:27
Burgemeester Ahmed Aboutaleb van Rotterdam voorziet problemen voor de verloop van de ramadan als de avondklok dan inderdaad nog geldt.
20 mrt 0:29
PvdA-leider Lodewijk Asscher had niet moeten opstappen in januari, vindt partijprominent en burgemeester van Rotterdam Ahmed Aboutaleb.
12 mrt 21:05
Burgemeester Ahmed Aboutaleb van Rotterdam heeft aangifte gedaan van de verduistering van 195 stempassen in de wijk Bloemhof.
6 feb 3:49
Burgemeester Ahmed Aboutaleb van Rotterdam vindt dat de komende Tweede Kamerverkiezingen moeten doorgaan.
4 feb 18:37
De politie in Rotterdam heeft donderdag op internet de eerste beelden verspreid van verdachten die vorige week maandag betrokken waren bij de rellen en plunderingen in de stad.
4 feb 17:35
Rotterdamse kleine ondernemers aan de Beijerlandselaan en Groene Hilledijk die zijn getroffen door de rellen op 25 januari krijgen van de gemeente een voorschot om schade aan hun winkel te herstellen.
25 jan 23:57
Burgemeester Ahmed Aboutaleb van Rotterdam veroordeelt de relschoppers die maandagavond in Rotterdam-Zuid de politie belaagden en winkels plunderden.
18 jan 17:26
Lilianne Ploumen kan op brede steun rekenen onder PvdA-kiezers, stelt EenVandaag op basis van eigen onderzoek.
14 jan 18:34
De Arnhemse burgemeester Ahmed Marcouch is niet in de race om de opvolger te worden van de donderdag afgetreden PvdA-lijsttrekker Lodewijk Asscher.
14 jan 14:44
De Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb (PvdA) vindt dat het lijsttrekkerschap een zaak van de partij is.
12 jan 6:43
Burgemeester Ahmed Aboutaleb van Rotterdam gaat dinsdag geleidelijk weer aan de slag. Hij werd drie weken geleden geopereerd aan een aandoening aan zijn schildklier.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi