Laatste nieuws over abu dhabi
1 t/m 20 (van 68 artikelen)
27 apr 18:27
De onderneming Mubadala Petroleum uit Abu Dhabi heeft een memorandum van overeenstemming ondertekend voor de aankoop van een belang in het aardgasveld van Tamar.
24 jan 10:34
Conor McGregor heeft weinig plezier beleefd van zijn rentree bij de UFC.
2 dec 15:39
Iran dreigt met een aanval op de Verenigde Arabische Emiraten (VAE) als Iran wordt aangevallen door de Verenigde Staten vanuit het grondgebied van de Emiraten.
9 okt 15:55
Het verwerken van Nederlandse coronatests in Abu Dhabi gaat niet door. Dat heeft minister Hugo de Jonge (Volksgezondheid) vrijdag laten weten.
31 aug 14:24
Voor het eerst heeft een Israëlisch verkeersvliegtuig officieel een vlucht van Tel Aviv naar de Verenigde Arabische Emiraten (VAE) gemaakt.
29 aug 12:39
De Verenigde Arabische Emiraten hebben officieel hun boycot tegen Israël beëindigd.
17 aug 14:12
De Israëlische president heeft de feitelijke leider van de Verenigde Arabische Emiraten (VAE) uitgenodigd om Jeruzalem te bezoeken.
13 aug 20:33
De deal tussen Israël en de Verenigde Arabische Emiraten is het begin van een "nieuw tijdperk" voor Israël en de Arabische wereld.
13 aug 19:53
Het Palestijnse Ministerie van Buitenlandse Zaken meldde donderdag dat het zijn ambassadeur in de Verenigde Arabische Emiraten (VAE) heeft teruggeroepen
9 aug 19:29
De Spaanse koning-emeritus Juan Carlos lijkt inderdaad in de Verenigde Arabische Emiraten te zijn.
11 jun 19:40
De Palestijnse regering heeft woensdag opnieuw een ​​hulpzending uit de Verenigde Arabische Emiraten (VAE) geweigerd.
21 mei 20:28
De Palestijnse regering heeft donderdag geweigerd een ​​hulpzending uit de Verenigde Arabische Emiraten (VAE) te ontvangen.
20 mei 0:02
De eerste directe vlucht van de Verenigde Arabische Emiraten (VAE) naar Israël is dinsdag geland.
3 mrt 19:38
In Abu Dhabi zitten nog twee Nederlanders in afzondering, meldt het ministerie van Buitenlandse Zaken.
14:11
In Abu Dhabi verblijven op dit moment zo’n 45 Nederlanders in quarantaine, in drie hotels. Een aantal van hen is getest op het nieuwe coronavirus, van een aantal is nog onbekend of dit is gebeurd.
29 feb 11:02
In de hotels die in Ahu Dhabi zijn afgesloten vanwege het coronavirus zitten naast Nederlandse wielrenners ook een aantal andere Nederlanders.
28 feb 10:17
Het ministerie van Buitenlandse Zaken zoekt uit hoeveel Nederlanders in Abu Dhabi vastzitten in hun hotel vanwege het coronavirus. Dat meldt het ministerie vrijdagochtend in een tweet.
20 jan 22:03
Een foto van de koninklijke bijeenkomst gaat rond op sociale netwerken
12 okt 9:27
Avonturenpark Hellendoorn wordt samen met veertien andere Europese pretparken overgenomen door investeerder Mubadala Capital, die in handen is van de koninklijke familie van Abu Dhabi.
29 mei 9:48
De sabotage eerder deze maand van vier schepen voor de kust van de Verenigde Arabische Emiraten is volgens de VS vrijwel zeker het werk van Iran. Bij de actie raakte onder andere twee olietankers van Saudi-Arabië zwaar beschadigd.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi