Laatste nieuws over afghanistan
1 t/m 20 (van 291 artikelen)
16 sep 8:01
De Nederlandse regering en alle andere landen die aangeboden hebben asielkinderen op te vangen uit het afgebrande opvangkamp Moria zouden daar geen voorwaarden als een leeftijdsgrens aan moeten verbinden.
15 sep 14:38
De Griekse politie heeft vijf mensen aangehouden in verband met de brand die het vluchtelingenkamp Moria op het eiland Lesbos met de grond gelijk maakte.
3 sep 11:49
De Afghaanse regering heeft vrijwel alle gevangen Taliban-leden die ze beloofd heeft vrij te laten, laten gaan.
2 sep 17:18
De Verenigde Staten hebben woensdag sancties aangekondigd tegen Fatou Bensouda, de Gambiaanse hoofdaanklager van het Internationaal Strafhof (ICC) in Den Haag.
17 aug 13:48
Iran heeft beloningen uitgeloofd aan de fundamentalistische Taliban om Amerikaanse troepen in Afghanistan aan te vallen
9 aug 20:52
De Taliban hebben positief gereageerd op het besluit van de grote Afghaanse volksraad 400 gevangen genomen strijders vrij te laten.
3 aug 15:06
Meer dan driehonderd gevangenen zijn nog voortvluchtig na een aanval van terreurgroep Daesh op een Afghaanse gevangenis.
2 aug 21:55
Daesh heeft de verantwoordelijkheid opgeëist voor de aanslag in de Afghaanse stad Jalalabad.
26 mei 12:49
Afghanistan gaat 900 gevangen Talibanstrijders vrijlaten, kondigde de regering dinsdag aan. Kabul riep de Taliban daarbij op de wapenstilstand van drie dagen die dinsdagavond afloopt, met drie dagen te verlengen.
18 mei 21:15
De speciale Amerikaanse gezant voor Afghanistan, , is naar Qatar gereisd om te spreken met vertegenwoordigers van de Afghaanse Taliban over de naleving van eerder gemaakte afspraken.
15 mei 5:13
De Verenigde Staten houden terreurorganisatie Daesh verantwoordelijk voor de bloedige aanslagen in Afghanistan eerder deze week.
24 apr 15:52
De strijdende partijen in Afghanistan moeten hun vijandigheden staken en de "historische" kans op vrede grijpen, vindt de NAVO.
4 apr 16:57
Aslam Faruki, de man die wordt gezien als de leider van terreurorganisatie Daesh in Afghanistan, is zaterdag opgepakt. Dat maakten de Afghaanse autoriteiten bekend.
11 mrt 17:14
De Afghaanse president Ashraf Ghani heeft woensdag zijn kabinetschef en rivaal Abdullah Abdullah afgezet, twee dagen nadat beiden waren geïnaugureerd.
9 mrt 20:37
De Afghaanse president Ashraf Ghani gaat opdracht geven om deze week zeker duizend gevangen Taliban vrij te laten. Dat zeggen ingewijden.
9 mrt 16:07
In Afghanistan zijn maandag twee rivaliserende politici beëdigd als president van het land.
5 mrt 11:20
Het Internationaal Strafhof (ICC) in Den Haag gaat toch onderzoek doen naar oorlogsmisdaden in Afghanistan die daar zouden zijn gepleegd door Amerikaanse of Afghaanse troepen of de Taliban.
4 mrt 10:18
De Taliban hebben volgens de Afghaanse regering bij aanvallen in het noorden van het land zeker twintig leden van de Afghaanse veiligheidstroepen gedood.
2 mrt 13:14
De Afghaanse Taliban weigeren deel te nemen aan gesprekken over vrede en de toekomst van het Aziatische land als niet eerst 5000 gevangen genomen Taliban worden vrijgelaten.
29 feb 15:02
De VS en de Taliban hebben een akkoord gesloten dat een einde moet maken aan de bloedige strijd in Afghanistan die al bijna twintig jaar duurt.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi