Laatste nieuws over afghanistan
201 t/m 220 (van 466 artikelen)
20 feb 18:06
De tweede man van de Taliban denkt dat er uitzicht is op een politieke oplossing voor het slepende conflict in Afghanistan.
14 feb 19:10
De Verenigde Staten en de Afghaanse Taliban hebben een akkoord bereikt over het verminderen van het geweld gedurende zeven dagen. Het zou gaan om een belangrijke eerste stap richting een wapenstilstand.
7 feb 14:00
De Duitse douane heeft vorig jaar beduidend meer drugs onderschept dan in voorgaande jaren.
27 jan 17:22
De Taliban zeggen dat ze boven de Afghaanse provincie Ghazni een vliegtuig met Amerikaanse militairen hebben neergehaald.
11:23
De Iraanse president Hassan Rohani heeft zijn Amerikaanse collega Donald Trump afgeschilderd als een "mondiale onruststoker" en hem verweten de toestand in veel delen van de wereld te hebben verslechterd.
10 jan 17:01
Zeker dertien mensen zijn vrijdag gedood door een bomexplosie kort na het avondgebed in een moskee in het zuidwesten van Pakistan.
1 jan 13:10
De Iraanse geestelijke leider heeft beschuldigingen van de Amerikaanse president Trump over ongeregeldheden voor de ambassade van de VS in Bagdad fel weersproken.
27 dec 9:03
In de Indiase deelstaat Uttar Pradesh is vrijdag het mobiele internet afgesloten vanwege de aanhoudende protesten. Ook zetten de autoriteiten duizenden agenten in om de menigte in toom te houden.
20 dec 10:13
Protesten tegen een omstreden minderhedenwet in India zijn opnieuw uit de hand gelopen. Veiligheidstroepen vuurden in Lucknow traangas af en voerden charges uit.
18 dec 10:18
Het Indiase Hooggerechtshof buigt zich vanaf januari over de omstreden minderhedenwet van de regering-Modi.
15 dec 16:11
Het dodental van de protesten tegen een nieuwe wet in India is opgelopen naar zes. De meeste doden vielen in de staat Assam, waar vier mensen zijn doodgeschoten door de politie.
14 dec 15:01
In het oosten van India zijn voor de vierde dag op rij mensen de straat opgegaan om te protesteren tegen een omstreden minderhedenwet.
11 dec 18:43
India heeft een wet goedgekeurd die minderheden die voor 2015 gevlucht zijn uit Afghanistan, Bangladesh en Pakistan de Indiase nationaliteit geeft.
9 dec 21:58
Hoge Amerikaanse functionarissen schetsten jarenlang een te rooskleurig beeld van het conflict in Afghanistan.
11:06
Ten minste dertig burgers zijn woensdag om het leven gekomen bij een mislukte luchtaanval in het oosten van Afghanistan, meldden regeringsofficials donderdag. Minstens veertig mensen raakten gewond.
15 sep 14:07
Afghaanse regeringstroepen hebben met de hulp van het Amerikaanse leger bij luchtaanvallen twee leiders van de Taliban en circa veertig strijders van de groepering gedood.
11 sep 20:03
Aiman al-Zawahiri, het hoofd van terreurorganisatie al-Qaeda, heeft zijn aanhangers opgeroepen om nieuwe aanslagen te plegen op de Verenigde Staten, Israël en hun westerse bondgenoten.
21 aug 10:37
Het dodental van de aanslag afgelopen weekeinde op een bruiloft in Afghanistan is opgelopen naar tachtig.
20 aug 20:19
De Verenigde Staten en China zien in sommige gebieden een opleving van terreurorganisatie Daesh. Dat lieten beide landen dinsdag onafhankelijk van elkaar weten.
12:03
De kunstmest en chemicaliën die zijn aangetroffen bij de zes terreurverdachten die vorig jaar september zijn aangehouden in en rond Arnhem, waren voldoende om een halve kilo explosieven te maken.
<< < 9 10 11 12 13 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi