Laatste nieuws over afghanistan
141 t/m 160 (van 467 artikelen)
29 apr 20:08
Met het vertrek van internationale troepen uit Afghanistan laait ook het geweld daar weer op.
15:47
De Nederlandse militairen in Afghanistan zullen "ruim" voor 11 september teruggetrokken zijn. Dat verwacht demissionair minister Ank Bijleveld van Defensie.
15 apr 0:03
De NAVO zal alle militairen binnen een paar maanden hebben teruggetrokken uit Afghanistan.
14 apr 21:45
De NAVO wil in september weg zijn uit Afghanistan. Als de terugtrekking op tijd wordt afgerond, is het Nederlandse leger bijna twintig jaar actief geweest in Afghanistan.
14 apr 1:41
Het Verenigd Koninkrijk wil in navolging van de Verenigde Staten bijna al zijn troepen uit Afghanistan hebben teruggetrokken op 11 september dit jaar, meldt de Britse krant The Times.
13 apr 18:19
De Verenigde Staten gaan hun troepen in Afghanistan dit jaar terugtrekken. Volgens de krant The Washington Post heeft president Joe Biden besloten dat het vertrek op 11 september zal zijn afgerond.
29 mrt 12:09
Slachtoffers en nabestaanden eisen een schadevergoeding van Defensie voor bombardementen die in 2007 hebben plaatsgevonden in de Afghaanse stad Chora in de provincie Uruzgan.
4 mrt 14:06
De verdachte van de steekpartij in Zweden wordt verdacht van meerdere pogingen tot moord.
4 mrt 5:11
De regering onder de Amerikaanse president Joe Biden heeft een tijdelijke beperking ingesteld op anti-terroristische drone-aanvallen buiten oorlogsgebieden als Afghanistan en Syrië, meldt The New York Times.
4 feb 17:21
Vanwege de verslechterde veiligheidssituatie in Afghanistan heeft Defensie tachtig militairen paraat staan om daarheen te gaan.
30 jan 11:19
De Taliban hebben een bloedige zelfmoordaanslag gepleegd in het oosten van Pakistan. Een extremist reed met een wagen vol explosieven een basis in van veiligheidstroepen.
27 jan 8:04
De extremistische Taliban hebben hun steun uitgesproken voor een vaccinatiecampagne om Afghanen in te enten tegen het coronavirus.
17 jan 9:47
In de Afghaanse hoofdstad Kabul zijn twee vrouwelijke rechters van het Hooggerechtshof doodgeschoten.
15 jan 15:49
De Verenigde Staten hebben hun voorgenomen gedeeltelijke terugtrekking van hun troepen uit Afghanistan en Irak voltooid, meldt het Pentagon.
24 dec 14:51
De Amerikaanse president Donald Trump heeft gratie verleend aan vier paramilitairen in dienst van het beruchte huurlingenbedrijf Blackwater.
23 dec 14:15
Het ministerie van Defensie en het Openbaar Ministerie doen onderzoek naar een melding van een Uruzgan-veteraan over een geweldsincident in 2007.
20 dec 17:21
In Oostenrijk zijn twee nieuwe verdachten aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de aanslagen in Wenen van begin november.
15 dec 13:17
Het ministerie van Defensie onderzoekt een melding van een Nederlandse militair over misstanden van het Australische leger in Afghanistan.
5 dec 19:40
De Marechaussee heeft zaterdag in de haven van Hoek van Holland een bestelbus aangetroffen waarin dertien migranten zaten gepropt.
5 dec 3:10
De Amerikaanse president Trump heeft het bevel gegeven Amerikaanse troepen begin volgend jaar terug te trekken uit het Oost-Afrikaanse Somalië.
<< < 6 7 8 9 10 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi