Laatste nieuws over ahmed aboutaleb
21 t/m 40 (van 127 artikelen)
1 jan 11:09
Echtparen en bruiloftsgasten die een huwelijk luister bij willen zetten door met een trouwstoet door Rotterdam te rijden, hebben daar vanaf woensdag toestemming voor nodig van de gemeente.
18 dec 11:24
De burgemeester van Rotterdam mocht ingrijpen in maart 2017 toen de Turkse minister voor Familiezaken, Fatma Betül Sayan Kaya, koers zette naar het Turkse consulaat in de stad.
4 dec 15:03
Ahmed Aboutaleb wil burgemeester blijven van Rotterdam. Begin 2021 loopt zijn tweede termijn af.
14 nov 13:31
Toenmalig PvdA-leider Wouter Bos heeft er spijt van dat hij Ahmed Aboutaleb in 2007 niet integratieminister heeft gemaakt.
14 nov 9:29
De rechtbank in Rotterdam buigt zich donderdag en vrijdag over de moord op de 16-jarige scholiere Hümeyra eind vorig jaar op een schoolplein in Rotterdam-West.
12 nov 17:57
Burgemeester Aboutaleb van Rotterdam heeft zijn spijt betuigd aan de familie, betrokkenen en school van Hümeyra voor de gang van zaken rond haar dood.
4 nov 10:16
Burgemeester Aboutaleb opent vandaag de fototentoonstelling '50 jaar migratie in Nederland' in het verzamelgebouw ‘t Klooster in Rotterdam.
20 sep 23:06
De politie heeft vrijdag vijftien bekeuringen uitgedeeld aan deelnemers aan een trouwstoet op de Kralingse Plaslaan in Rotterdam. De boetes van in totaal bijna 5000 euro zijn uitgedeeld voor onder meer asociaal en gevaarlijk rijgedrag.
18 sep 16:57
Het melden van een trouwstoet is vanaf 1 januari 2020 verplicht in Rotterdam. Wie dat niet doet of zich niet houdt aan de voorschriften, riskeert een geldboete.
15 mrt 12:56
De burgemeesters van Amsterdam, Rotterdam en Den Haag bezoeken vrijdag moskeeën in hun gemeenten om hun medeleven te uiten over de aanslagen in Nieuw-Zeeland.
30 dec 9:30
Van de vijf terreurverdachten die zaterdag in Rotterdam werden opgepakt, bevond een er zich in de Duitse stad Mainz.
10:32
De Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb brengt volgend jaar een opnieuw een bundel uit met daarin een selectie van zijn favoriete poëzie.
11 jan 19:49
Dit naar aanleiding van zijn recente uitlatingen over het salafisme en het hoofddoekverbod voor de politie.
25 sep 14:30
Vele honderden mensen zijn zondagmiddag begonnen aan de Parade van IEDER1, een optocht van Amsterdam-Zuidoost naar het Museumplein om de diversiteit van Nederland te 'vieren'.
17 jul 15:23
Burgemeester Ahmed Aboutaleb van Rotterdam roept leden van de Turkse gemeenschap in Nederland op kalm te blijven en de politieke spanningen in Turkije niet over te brengen naar Nederland.
9 jul 14:50
De Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb wil zaterdag niet ingaan op de open brief van dertien ambtgenoten waarin een dringend beroep op hem wordt gedaan zich kandidaat te stellen voor het partijleiderschap van de PvdA.
5 jul 16:25
Burgemeester Ahmed Abouteleb van Rotterdam gaat met de kopers van een oud schoolgebouw in de stad aan tafel, die er een instituut voor moslims zouden willen vestigen.
4 jul 16:52
Rotterdammers krijgen dit jaar mogelijk de primeur van stemmen via internet.
30 jun 13:22
Dat zei hij woensdag op RTL Nieuws. "Ik doe niet mee aan lijsttrekkersverkiezingen en de PvdA organiseert verkiezingen om tot een lijsttrekker te komen", aldus Aboutaleb.
31 mei 18:49
PvdA-coryfee Ahmed Aboutaleb, nu burgemeester van Rotterdam, moet zich kandidaat stellen voor het lijsttrekkerschap van de sociaaldemocraten.
< 1 2 3 4 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi