Laatste nieuws over ahmed marcouch
21 t/m 40 (van 86 artikelen)
17 mrt 13:00
De misdragingen van PSV-aanhangers dinsdag in Madrid moeten niet worden getolereerd.
10 mrt 19:15
PvdA en SP willen dat er bij de politie meer agenten komen met een allochtone afkomst.
5 dec 19:00
De afgelopen tijd is er weer een hoop ophef ontstaan over de islam en haar volgelingen. Maar of dat iets nieuws is? Het nieuws zit hem niet zozeer in de aanval op de islam en haar fundamenten maar in degene die de stok heeft opgepakt om de moslims mee te slaan, of het in ieder geval probeert. Volgens PvdA-politicus Ahmed Marcouch is het salafisme een bron van kwaad en radicalisering. Wij vroegen imam Aboe Ismail, hoofd religieuze zaken as-Soennah moskee en verbonden aan al-Yaqeen, om een inhoudelijk stuk, waarin hij uitleg geeft over het salafisme.
1 dec 12:55
Verschillende moskeeën en prominente Nederlandse moslims hebben een brief opgesteld naar aanleiding van de motie van Ahmed Marcouch.
30 okt 11:24
Asielzoekers moeten niet alleen vanaf dag 1 Nederlandse taalles aangeboden krijgen.
21 okt 16:22
De Marokkaanse minister van Justitie heeft in gesprek met PvdA-Kamerlid Ahmed Marcouch zijn ambities uitgesproken.
4 jun 14:43
Regeringspartijen VVD en PvdA zijn het niet eens over een plan om buitenlandse imams een cursus te geven voordat ze in Nederland komen preken.
22 apr 12:39
Drie verdachten in het grote Haagse jihadproces blijven langer vastzitten. Dat heeft de rechtbank in Den Haag dinsdag bepaald.
14 apr 13:05
Jihadverdachte Azzedine C. wil Tweede Kamerlid Ahmed Marcouch (PvdA) laten horen. Dat heeft zijn advocaat André Seebregts dinsdag gezegd.
21 mrt 16:26
PVV-leider Geert Wilders is verbijsterd over een tweet van PvdA-Kamerlid Ahmed Marcouch. Die noemde Wilders zaterdag indirect een antisemiet.
1 feb 17:31
Tweede Kamerlid Ahmed Marcouch van de PvdA roept moslims in Nederland op stelling te nemen tegen radicalisering en geweld.
17 jan 18:20
PvdA-burgemeester Ahmed Aboutaleb en PvdA-Tweede Kamerlid Ahmed Marcouch kregen zaterdag applaus van de PvdA-leden aan het begin van het tweedaags partijcongres in Utrecht.
7 jan 23:01
"Als Parijs morgen om 18.00 uur de mars houdt, laten wij op dat moment ook in Nederland elkaar opzoeken, met een bijeenkomst bij ons vrijheidsbeeld op de Dam."
3 jan 11:53
PvdA-Tweede Kamerlid Ahmed Marcouch wil dat het Openbaar Ministerie gaat optreden tegen oproepen op Facebook om moskeeën in brand te steken.
11 dec 14:13
De recherche moet extra Marokkanen en Turken in dienst nemen om meer informatie te kunnen krijgen over zware criminelen onder Marokkanen en Turken.
16 sep 12:21
PvdA-Kamerlid Ahmed Marcouch is maandag bij een werkbezoek in de Haagse Schilderswijk met eieren bekogeld.
2 apr 11:39
Bekenden van de overvallers die omkwamen bij een overval op juwelier Goldies in Deurne doen er niet goed aan hun daad te vergoelijken.
6 nov 8:29
PvdA-Kamerlid Ahmed Marcouch wil dat er maatregelen worden genomen om te voorkomen dat Nederlandse moslims naar het buitenland reizen om er te studeren aan salafistische scholen.
15 jul 18:58
PvdA'er Ahmed Marcouch stelt dat sommige ouders van criminelen meeprofiteren.
28 nov 15:28
Marcouch wil dat criminele moeders een enkelband krijgen.
< 1 2 3 4 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi