Laatste nieuws over al qaida
21 t/m 37 (van 37 artikelen)
18 nov 15:05
De Taliban hebben opgetogen gereageerd op het nieuws dat nog eens 2000 Amerikaanse militairen worden teruggetrokken uit Afghanistan.
14 nov 16:35
Iran ontkende zaterdag dat de voorman van Al Qaeda in Iran is geliquideerd.
14 nov 9:53
De op een na hoogste leider van al-Qaida, die ervan wordt beschuldigd een van de meesterbreinen te zijn van de dodelijke aanslagen in 1998 op Amerikaanse ambassades in Afrika, werd drie maanden geleden in Iran vermoord.
28 okt 22:01
Twee terroristen die in 2015 bij aanslagen in Mali 25 doden op hun geweten hadden, zijn woensdag ter dood veroordeeld.
25 okt 1:03
Afghaanse veiligheidstroepen hebben bij een operatie in de oostelijke provincie Ghazni een topman van terreurbeweging al-Qaeda gedood.
20 okt 19:29
De verwijdering van Soedan uit de terrorismelijst van de VS heeft volgens Soedan niets te maken met eventuele normalisatie met de Joodse staat
19 okt 22:21
De Verenigde Staten halen Soedan van de terrorismelijst zodra het land miljoenen betaalt aan Amerikaanse terreurslachtoffers en hun nabestaanden.
23 sep 8:40
Meer dan honderd Franse nieuwsmedia riepen woensdag mensen op het satirische tijdschrift Charlie Hebdo te steunen nadat het personeel met de dood is bedreigd.
11 sep 21:05
Terreurorganisatie al-Qaeda heeft het satirische weekblad Charlie Hebdo gedreigd met een nieuwe aanslag.
12 jun 15:26
Frankrijk heeft een nieuwe samenwerking gelanceerd tussen Arabische, Europese en West-Afrikaanse landen om terroristische groeperingen in de Sahel te bestrijden.
5 jun 23:30
Het Franse leger heeft de leider van al-Qaeda in Noord-Afrika, Abdelmalek Droukdel, gedood. Dat heeft defensieminister Florence Parly vrijdag bekendgemaakt.
18 mei 16:47
De Amerikaanse federale recherche FBI heeft een link gevonden tussen terreurorganisatie al-Qaeda en de Saoedische luitenant die in december drie Amerikaanse militairen doodschoot op een marinebasis in Pensacola.
29 feb 15:02
De VS en de Taliban hebben een akkoord gesloten dat een einde moet maken aan de bloedige strijd in Afghanistan die al bijna twintig jaar duurt.
7 feb 8:20
De Amerikaanse president Donald Trump heeft bevestigd dat de leider van al-Qaeda op het Arabisch Schiereiland, Qasim al-Raymi, is gedood in Jemen.
11 sep 20:03
Aiman al-Zawahiri, het hoofd van terreurorganisatie al-Qaeda, heeft zijn aanhangers opgeroepen om nieuwe aanslagen te plegen op de Verenigde Staten, Israël en hun westerse bondgenoten.
20 aug 20:19
De Verenigde Staten en China zien in sommige gebieden een opleving van terreurorganisatie Daesh. Dat lieten beide landen dinsdag onafhankelijk van elkaar weten.
31 jul 23:25
De zoon en opvolger van Osama Bin Laden is overleden, meldt de Amerikaanse nieuwszender NBC op basis van anonieme bronnen.
< 1 2

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi