Laatste nieuws over alcohol
41 t/m 60 (van 105 artikelen)
15 apr 16:52
Provincie Meknes verliest elk jaar miljoenen dirhams omdat de burgemeester heeft besloten om belastinggelden uit de alcoholverkopen te weigeren.
21 jan 16:01
In Imouzzer Kandar, regio Fes, hebben tientallen inwoners gedemonstreerd tegen de verkoop van alcohol in hun stadje.
1 jan 13:00
In een ziekenhuis in Casablanca is een dronkenlap neergeschoten door een agent. De neergeschoten man heeft zich zeer gewelddadig gedragen.
7 dec 13:00
Een van de oppositiepartijen in Marokko heeft een motie ingediend om een belastingverhoging af te dwingen.
8 nov 16:00
In Rabat heeft de politie een grote slag geslagen in de strijd tegen illegale alcoholverkoop.
27 aug 19:40
Aanvoerder van het Marokkaans nationaal team Mehdi Benatia heeft tijdens een teamfoto van Bayern München geweigerd met bier te poseren.
19 jun 16:23
Zeker 33 mensen zijn in een sloppenwijk in Mumbai, de financiële hoofdstad van India, om het leven gekomen na het drinken van vervuilde drank.
16 jun 10:53
Een groep Marokkaanse families uit Mohammedia hebben een zaak aangespannen tegen supermarktketen Carrefour.
17:51
Badr Hari is druk bezig met trainen om de zwaargewichtenklasse weer te bestormen, zo blijkt uit zijn officiële Facebookpagina.
9 jan 18:15
De verkoop van alcoholische drank daalde in de eerste helft van 2014 met maar liefst dertien procent.
29 okt 18:41
Een 55-jarige vrouw die alcoholverslaafden zou hebben behandeld met de hallucinerende stof ibogaïne moet als het aan justitie ligt voor twee jaar de cel in.
6 okt 17:16
Marokko gaat dan eindelijk alcoholtesters in het verkeer gebruiken. Overtreders moeten daardoor sneller en makkelijker te pakken zijn.
15 sep 10:41
Veel Marokkaanse burgers en politieke partijen zien graag een 'alcoholvrij' Marokko. Dit deel van de bevolking zal dan ook blij zijn met de nieuwste cijfers.
29 aug 16:56
Een Marokkaanse burger is afgelopen maandag in kritieke toestand naar een ziekenhuis in Tanger geëvacueerd nadat hij het slachtoffer werd van een zelfbenoemde autoriteit.
7 jul 20:50
Een vijftal Marokkanen is vrijdag veroordeeld voor het openbaar eten en drinken van alcohol tijdens de ramadan.
1 mei 15:41
Tijdens een landbouwbeurs (SIAM 2014) in Meknes was er veel aandacht voor halal-wijnen. In Marokko is halal-wijn vooral in trek bij vrouwen.
11 mrt 15:09
Vijf politiemedewerkers zijn onlangs in Mohammedia gearresteerd toen ze op heterdaad betrapt werden tijdens het drinken van alcoholische drankjes.
11 mrt 14:34
Wat een mooi begin van het huwelijk had moeten worden liep uit op een fiasco voor een pasgetrouwd stelletje. De bruidegom had namelijk iets te diep in het glaasje gekeken.
20 feb 14:28
Na het organiseren van een protestborrel tegen de bedreigingen van de Rotterdamse ondermeester Elou Akhiat is initiatiefneemster Rajae el Mouhandiz zelf ook het mikpunt van dreigementen.
8 feb 19:35
Marokko heeft sinds de vorming van een islamitische regering een haat-liefde verhouding met alcohol. Hoewel sommige partijen de verkoop van alcohol mondjesmaat een halt wil toeroepen stromen er miljarden dirhams binnen dankzij alcohol.
< 1 2 3 4 5 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi