Laatste nieuws over aleppo
21 t/m 40 (van 69 artikelen)
14 dec 13:22
Het mislukte bestand in Aleppo dwingt de leiders van de betrokken landen weer tot elkaar. De Russische president Poetin overlegt woensdagmiddag telefonisch met president Erdogan van Turkije, zo liet het Kremlin weten.
14 dec 11:21
De evacuatie van burgers en resterende rebellen in Aleppo is woensdag door nog onbekende redenen vertraagd. Dat zegt het Syrisch Observatorium voor de Mensenrechten.
14 dec 0:06
De Turkse autoriteiten willen in Syrië tenten neerzetten voor naar schatting 80.000 mensen die mogelijk uit het oosten van de Syrische stad Aleppo weg willen en niet in handen van regeringstroepen willen vallen.
13 dec 19:17
Rebellen en burgers die Oost-Aleppo willen verlaten naar rebellengebied elders in de regio kunnen dat tot woensdagavond doen tijdens een wapenstilstand.
13 dec 13:58
De herovering van Aleppo door het Syrische leger leidt volgens de mensenrechtenafdeling van de Verenigde Naties tot "een complete meltdown van de menselijkheid".
11 dec 18:45
Rusland en de Verenigde Staten hebben zondag een gezamenlijk voorstel gedaan voor een veilige aftocht van rebellen en burgers uit het door Syrische regeringstroepen belegerde deel van Aleppo.
7 dec 11:45
De historische binnenstad van Aleppo is nu volledig in handen van het Syrische leger. Dat stelde het Syrisch Observatorium voor de Mensenrechten woensdag.
5 dec 20:17
De Russische regering heeft maandag aangekondigd met de Verenigde Staten te gaan praten over terugtrekking van rebellen uit de Syrische stad Aleppo.
28 nov 10:15
Duizenden burgers hebben het door rebellen gecontroleerde deel van Aleppo verlaten sinds regeringstroepen verschillende wijken hebben heroverd.
18:18
Bij luchtaanvallen in het noordoosten van de stad Aleppo, waar een hevige strijd woedt tussen rebellen en regeringstroepen, is zaterdag een ziekenhuis gebombardeerd.
26 sep 13:31
Kinderen maken ongeveer de helft uit van de slachtoffers die de afgelopen dagen zijn gevallen in het door rebellen bezette deel van Aleppo.
18 aug 13:42
Oorlogen worden vaak samengevat in koele cijfers over doden en gewonden. Videobeelden van een Syrisch jongetje die momenteel de wereld rondgaan, herinneren aan het leed achter de getallen.
28 jul 12:37
Syrië en Rusland gebruiken bij bombardementen op gebied dat door rebellen wordt gecontroleerd in Syrië op grote schaal clusterbommen.
6 mei 11:18
Bij de verovering van een strategisch belangrijk dorp ten zuidwesten van het Syrische Aleppo door rebellen zijn 73 mensen om het leven gekomen, van wie 43 aan de kant van de opstandelingen.
29 apr 15:59
Voor de tweede keer in een week is vrijdag een ziekenhuis in de Syrische stad Aleppo gebombardeerd.
28 dec 12:42
De Syrische journalist Naji al-Dscherf is doodgeschoten in de stad Gaziantep in het zuidoosten van Turkije.
14:48
Jihadisten weten nog steeds Nederland uit te reizen naar het strijdgebied in Syrië en Irak.
4 mei 14:11
Een bombardement van de Syrische luchtmacht in de buurt van een school in Aleppo heeft zeker zeven mensen het leven gekost.
12 feb 15:59
Drie Nederlanders die in Syrië strijden in de gewapende jihad worden bij verstek vervolgd.
17 okt 17:13
Voormalige gevechtsvliegers van het Iraakse leger die zich hebben aangesloten bij Daesh trainen strijders van de beweging.
< 1 2 3 4 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi