algemeen
16:32
De partij DENK heeft een kort geding aangespannen tegen BNNVARA na onthullingen over een nepnieuwscampagne van DENK.
15:03
De 19-jarige Rotterdammer die wordt verdacht van de dodelijke schietpartij in een shishalounge in Den Haag verschijnt volgende week vrijdag voor het eerst voor de rechter.
14:30
De Eindhovense Lieke S. (35) hoeft niet meer de gevangenis in, hoewel is bewezen dat ze naar Syrië is afgereisd om zich daar aan te sluiten bij daesh.
09:19
Netflix lanceert in januari een radiozender die 24 uur per dag comedy uitzendt.
18 jul 17:02
De verdachte moeder van baby Hannah die begin dit jaar werd ontvoerd vanuit Eersel is woensdag door het gerechtshof in Den Bosch met een enkelband vrijgelaten.
18 jul 15:01
Een 22-jarige vrouw die vermoedelijk is teruggekeerd uit het strijdgebied van daesh is dinsdagavond op Schiphol aangehouden.
18 jul 13:05
Blok zegt geen land te kennen met een multiculturele of multi-etnische samenleving waar mensen vreedzaam samenleven.
17 jul 18:02
Drie mannen zijn bij verstek veroordeeld tot celstraffen tot zeven jaar omdat ze zijn afgereisd naar gebieden van daesh in Syrië en Irak en daar hebben deelgenomen aan een terroristische organisatie.
17 jul 16:01
Tegen een 23-jarige man uit Ulft (Gelderland) heeft het Openbaar Ministerie drie jaar cel geëist, waarvan zes maanden voorwaardelijk.
17 jul 13:30
Michael P. is door de rechtbank in Utrecht veroordeeld tot 28 jaar cel en tbs met dwangverpleging voor het doden, verkrachten en ontvoeren van Anne Faber.
17 jul 9:19
Amsterdam roept samen met zeven andere wereldsteden de hulp in van de Verenigde Naties om de problemen rond de woningmarkt te verhelpen.
16 jul 15:01
Het Openbaar Ministerie sluit niet uit dat de man die ervan verdacht wordt dat hij op Bevrijdingsdag in Den Haag drie mensen neerstak, toch een terroristisch motief had.
16 jul 13:05
Kondigden weerbureaus eind vorige week nog aan dat er een eind zou komen aan de droogte in Nederland, maandag meldt Weeronline dat de extreme droogte juist zal verergeren.
13 jul 9:20
Het gebiedsverbod voor de omstreden imam Fawaz Jneid voor twee Haagse wijken is terecht verlengd.
12 jul 17:04
Aan de extreme droogte in Nederland van de afgelopen maanden komt binnenkort toch een einde.
1 2 3 > >>

Populaire tags
hakim ziyech
nordin amrabat
watford
brand
baby
zomerkamp
verdrinking
om
kinderen
doden
atlasleeuwen
wk 2018
casablanca
hervé renard
tanger
frmf
mohammed vi
spanje
rabat
marrakech
ajax
eredivisie
daesh
amsterdam