algemeen
12 aug 19:08
Nederlandse politici reageren geschokt op het nieuws dat de bekende schrijver Salman Rushdie is neergestoken in de Verenigde Staten.
10 aug 12:47
Consumenten zijn nu gemiddeld bijna een vijfde meer kwijt om hun boodschappenkarretje te vullen dan elf maanden geleden.
9 aug 22:13
De levensverwachting van minderbedeelden in Marokko is bij geboorte al aanzienlijk lager dan bij welvarendere landgenoten.
9 aug 20:30
De politie in Beni Melllal heeft de eigenaar van een tankstation opgepakt wegens de verkoop van met water verdunde benzine.
5 aug 2:47
Een op de acht mensen die besmet raken met corona houdt daar Long Covid aan over, wijst grootschalig bevolkingsonderzoek in Nederland uit.
4 aug 20:32
De rechtbank in Nador heeft 14 migranten veroordeeld tot acht maanden celstraf elk wegens hun betrokkenheid bij de bestorming van de Spaans-Marokkaanse grens eind juni.
4 aug 10:46
De 30-jarige Yassin el B., die wordt verdacht van het doden van een 42-jarige pakketbezorger Monaim in Hoogvliet, heeft donderdag opnieuw een vergeefs verzoek gedaan zijn proces in vrijheid te mogen afwachten.
3 aug 17:42
Asielzoekers die in crisisnoodopvanglocaties zitten, krijgen niet genoeg medische zorg.
3 aug 17:10
Door de aanhoudende droogte heeft Nederland officieel een watertekort, zo kondigt de regering woensdag aan.
3 aug 11:05
Komend weekend wordt het op de Europese wegen opnieuw erg druk. De ANWB spreekt van de "laatste zwarte zaterdag".
2 aug 16:20
Twee medewerkers van vervoersbedrijf Arriva zijn maandagochtend in de busremise aan de Potlodenlaan in Bergen op Zoom door twee overvallers gegijzeld onder bedreiging van een vuurwapen.
2 aug 10:09
De politie ziet de afgelopen weken een toename van oplichting via gekopieerde sites van webshops.
31 jul 11:23
Ook in de maand augustus zal het weer een vakantie in eigen land niet in de weg staan. Het wordt namelijk een "warme, droge en zonnige maand", zo bericht Weeronline zondag.
29 jul 11:39
De douane heeft in de haven van Rotterdam bij diverse controles in totaal 475 kilo cocaïne onderschept, met een straatwaarde van ruim 35 miljoen euro.
29 jul 7:56
Door uitsluitend opvangplekken beschikbaar te stellen aan Oekraïense vluchtelingen maken gemeenten ongerechtvaardigd onderscheid en dus discrimineren ze.
29 jul 1:51
Iets meer dan 7000 mensen hebben in april, mei en juni asiel aangevraagd in Nederland.
28 jul 16:37
De Israëlische minister van Justitie Gideon Sa'ar heeft opnieuw steun betuigd voor het standpunt van Marokko over de Sahara-kwestie.
28 jul 16:35
De 27-jarige man die dinsdagavond is aangehouden op verdenking van (indirecte) betrokkenheid bij de moord op Peter R. de Vries, is weer op vrije voeten gesteld.
28 jul 0:26
Het aantal inwoners van Nederland is in de eerste zes maanden bijzonder sterk gegroeid. Dat komt vooral door immigratie, onder meer van vluchtelingen uit Oekraïne.
27 jul 14:18
Het aantal mensen met corona dat in de ziekenhuizen ligt, is de afgelopen dag verder gedaald.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi