algemeen
17:16
Zeker enkele honderden Nederlandse tieners zijn online actief in rechts-extremistische netwerken, waar geweld wordt verheerlijkt.
16:16
Een grote meerderheid van de mensen die gevaccineerd zijn, is voor beperkende coronamaatregelen voor ongevaccineerden.
15:45
Strafadvocaat Sander Janssen heeft in een uitvoerige brief aan de directie van de Extra Beveiligde Inrichting (EBI) in Vught ernstig bezwaar gemaakt tegen het onlangs ingevoerde verbod op het binnenbrengen van laptops of andere gegevensdragers.
15:24
Het coronavirus grijpt sneller en sneller om zich heen. Het aantal positieve tests is afgelopen week met 50 procent gestegen.
13:24
Het Veiligheidsberaad van de 25 burgemeesters die voorzitter zijn van een veiligheidsregio bespreekt komende maandag de handhaving van mogelijk nieuwe coronamaatregelen.
03:54
Het aantal nieuwe coronagevallen blijft ongeremd oplopen. De epidemie in Nederland bereikt het hoogste niveau sinds de vierde golf in juli.
01:31
Er zijn maandag nog eens drie repatriëringsvluchten van Transavia vanuit Marokko naar Nederland gekomen.
25 okt 22:16
De maatregelen die de Nederlandse overheid heeft genomen om herhaling van het toeslagenschandaal te voorkomen schieten tekort.
25 okt 20:48
Drie Nederlandse studententeams zijn maandagavond succesvol gefinisht tijdens de eerste zonneautorace van de Solar Challenge in Marokko, achter de zonnewagen van de KU Leuven.
25 okt 19:37
De Nederlandse ambassadeur en negen anderen hoeven toch niet weg uit Turkije, hoewel ze hebben opgeroepen een activist vrij te laten.
25 okt 17:38
In de diplomatieke rel tussen Turkije en tien westerse landen over een gevangen Turkse activist, heeft de Turkse president Erdogan een verklaring van hun ambassadeurs verwelkomd.
25 okt 16:20
Het Outbreak Management Team (OMT) komt donderdag met een advies over het stijgend aantal besmettingen met het coronavirus.
25 okt 15:40
De lijn van de corona-epidemie in Nederland gaat verder en verder omhoog. In de afgelopen zeven dagen zijn gemiddeld zo'n 5272 mensen positief getest.
25 okt 15:13
Het kabinet beraadt zich op aanvullende maatregelen om de oplaaiende uitbraak van het coronavirus een halt toe te roepen.
25 okt 12:24
Iedereen die met Transavia naar Marokko is gevlogen, heeft ondanks het vliegverbod een mogelijkheid om deze week terug te komen.
25 okt 11:51
Het aantal coronapatiënten dat opgenomen moet worden in het ziekenhuis loopt harder op dan verwacht, zegt demissionair minister Hugo de Jonge (Volksgezondheid).
25 okt 3:52
Studententeams uit Delft, Groningen en Twente nemen het deze week in Marokko tegen elkaar op in de zonneautorace Solar Challenge.
24 okt 15:46
Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) heeft zondag, voor het eerst sinds 23 juli, meer dan 6000 nieuwe coronabesmettingen in een etmaal genoteerd.
24 okt 14:17
De derde repatriëringsvlucht van Transavia met in Marokko gestrande reizigers is zondagmiddag iets na 13.30 uur geland op Schiphol.
24 okt 12:31
Het steekincident in een woning aan de Slagendreef in Den Bosch waarbij zaterdagavond een 20-jarige vrouw om het leven is gekomen, is mogelijk live via sociale media uitgezonden, meldt de politie.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi