algemeen
7 feb 15:01
In verband met de dodelijke schietpartij in een buurthuis aan de Grote Wittenburgerstraat is de politie in Amsterdam op zoek naar een specifieke getuige.
7 feb 9:20
Partijleider Thierry Baudet van Forum voor Democratie zegt dat hij niet begrijpt waar de ophef over het vermeende racisme in zijn partij vandaan komt.
6 feb 17:05
De griepgolf, die Nederland al twee maanden in de greep houdt, is nog niet voorbij.
6 feb 13:04
De politie signaleert een onstuimige groei in het aantal foute webwinkels.
5 feb 15:03
De Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) van het ministerie van Onderwijs mag reisgegevens van een student opvragen om te controleren of de student terecht een beurs voor uitwonenden ontvangt.
5 feb 12:58
Nederland trekt zijn ambassadeur in Turkije officieel terug nu gesprekken met Ankara over het conflict tussen de landen nog geen oplossing heeft opgeleverd.
5 feb 9:20
Als maandag het megaproces tegen Willem Holleeder (59) van start gaat, dan begint een groter gevecht dan alleen dat van justitie om de 'topcrimineel’ voor de rest van zijn leven op te bergen achter de tralies.
4 feb 16:01
Mennel zong het nummer Hallelujah in een Engelse en Arabische versie.
3 feb 15:04
De negentienjarige man die vorige week in de Amsterdamse wijk Wittenburg in zijn nek werd geschoten heeft een gebiedsverbod opgelegd gekregen voor die wijk.
2 feb 13:04
Bij de begrafenis van de zeventienjarige Mohammed, in de Marokkaanse stad Berkane, wordt veel publieke belangstelling verwacht.
1 feb 20:04
"Tijdens de Rifoorlog in 1921 openen verpleegsters uit rijke Madrileense families een veldhospitaal in Melilla. Ze redden levens, maken vrienden en vinden liefde".
1 feb 17:04
Bij een waterpijpshop aan de Jan Evertsenstraat in Amsterdam is een handgranaat gevonden aan de deur van het pand.
1 feb 10:35
Een nieuwsbericht waar wij zelf nou niet echt heel vrolijk van worden.
1 feb 8:05
Honderden mensen zijn gisteren in de Amsterdamse Nasr-moskee samengekomen voor een dienst die in het teken stond van de doodgeschoten Mohammed B.
31 jan 11:49
Naar aanleiding van een item in Opsporing Verzocht heeft de politie zeven tips binnengekregen over het schietincident in een buurthuis op de Grote Wittenburgerstraat in Amsterdam.
31 jan 9:19
De Amsterdamse recherche heeft "goede hoop" dat de auto die is gebruikt door de daders van de dodelijke schietpartij in een Amsterdams buurthuis bruikbare sporen bevat.
30 jan 17:31
De automobilist die op 10 juni vorig jaar op het Stationsplein bij Amsterdam Centraal Station diverse voetgangers aanreed, wordt niet vervolgd.
30 jan 14:03
De rechtbank van Breda heeft het vonnis van Saïd Chaou tot februari uitgesteld, hij wordt vervolgd voor zijn vermeende betrokkenheid bij internationale drugshandel en corruptie.
30 jan 12:01
De zeventienjarige Mohammed B., die afgelopen vrijdag om het leven kwam door een schietpartij in een Amsterdams buurthuis, wordt in Marokko begraven.
29 jan 22:00
De komende tijd is er extra toezicht in de Amsterdamse wijk waar vrijdagavond een schietpartij plaatshad in een buurthuis.
29 jan 13:04
Een team van ruim dertig rechercheurs doet onderzoek naar het schietincident in het Amsterdamse buurthuis afgelopen vrijdagavond.
28 jan 22:10
Stephan van Baarle wordt de lijsttrekker van DENK bij de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart in Rotterdam.
27 jan 20:29
Burgemeester Jozias van Aartsen van Amsterdam wil snel maatregelen na een schietpartij in een buurthuis waardoor een jongen om het leven kwam.
25 jan 21:41
De soldaat verzond de dreig berichten om wraak te nemen op de kolonel
24 jan 19:46
De partijen in de Amsterdamse gemeenteraad hebben hun afschuw uitgesproken over de onthoofde pop die vorige week was neergezet bij de Emir Sultan-moskee in Noord.
< 1 2 3 4 > >>

Populaire tags
rohingya
syrië
moord
migranten
ayoub el kaabi
adel taarabt
spoorwegongeval
oost-ghouta
fifa
rs berkane
atlasleeuwen
casablanca
mohammed vi
tanger
wk 2018
hervé renard
marrakech
rabat
spanje
daesh
politie
frmf
agadir
amsterdam