algemeen
11 jul 19:06
De gemeente Westland moet alsnog instemmen met de komst van een islamitische basisschool. Anders schuift minister Arie Slob de gemeenteraad opzij en geeft de minister de school zelf toestemming, dreigt hij.
11 jul 17:06
De kroongetuige in het omvangrijke liquidatieproces Marengo, Nabil B. , heeft na zijn arrestatie enige tijd een Blackberry in zijn cel gehad, waarmee hij versleutelde berichten kon versturen en ontvangen, zogeheten pgp-berichten (Pretty Good Privacy).
11 jul 15:09
Verdachte Mohammed R. heeft kroongetuige Nabil B. aan het begin van zijn eerste verhoor in het openbaar, in de extra-beveiligde rechtszaal op Schiphol, uitgescholden.
11 jul 14:08
Het Cornelius Haga Lyceum in Amsterdam gaat in hoger beroep tegen het vonnis van de voorzieningenrechter eerder op de dag.
11 jul 13:04
Het kabinet wil het bestuur van het islamitische Cornelius Haga Lyceum dwingen om het veld te ruimen.
11 jul 11:14
De Onderwijsinspectie mag het kritische rapport over het Amsterdamse Cornelius Haga Lyceum publiceren.
11 jul 8:28
De rechtbank in Amsterdam heeft donderdag gevangenisstraffen tot vier jaar en drie maanden opgelegd in de zaak rond de geruchtmakende kidnap van het meisje Insiya.
10 jul 18:33
Als Nederlanders iets zeggen tegen een slim apparaat van Google, kan dat gesprek terechtkomen bij medewerkers van het bedrijf.
10 jul 17:02
Het Openbaar Ministerie (OM) moet de verdenking tegen Ridouan Taghi in zijn volle omvang op tafel leggen. Volgens Inez Weski, advocaat van Taghi, heeft het OM "een oneindig aantal onderzoeken" tegen haar cliënt openstaan.
10 jul 12:09
De bende van Ridouan Taghi en Saïd Razzouki heeft jarenlang geopereerd "als een geoliede moordmachine, die was gericht op het zo efficiënt plegen van moorden".
10 jul 9:04
Zorgpersoneel en leraren krijgen meer kans op een woning in Amsterdam. De gemeente verlengt een proef waarbij jongerenwoningen met voorrang beschikbaar worden gesteld voor medewerkers in de zorg en het onderwijs.
9 jul 19:03
Staatssecretaris Menno Snel wil rechtszaken die tegen ouders lopen over de kinderopvangtoeslag tijdelijk stopzetten.
9 jul 15:47
Uit eerste resultaten van het onderzoek blijkt dat de betrokken politieambtenaar buitenproportioneel heeft gehandeld bij de poging tot aanhouding van de vier verdachten.
9 jul 12:04
Als het Eurovisiesongfestival volgend jaar wordt gehouden in Rotterdam, is Madonna toch welkom.
9 jul 11:04
De Belastingdienst heeft vaker toeslagen ten onrechte stopgezet dan tot nu toe gedacht. De fiscus is niet alleen bij het Eindhovense gastouderbureau Dadim buiten zijn boekje gegaan, blijkt uit de rechtszaak van een andere gedupeerde ouder.
< 1 2 3 4 > >>

Populaire tags
frankrijk
can 2019
parijs
arie slob
dgsn
algerije
reda
caf
arrestatie
vn
atlasleeuwen
casablanca
frmf
tanger
marrakech
ajax
politie
spanje
eredivisie
mohammed vi
rabat
moord
afrika cup
daesh