algemeen
15 mei 19:37
Ridouan Taghi, de meest gezochte crimineel van Nederland, heeft aan misdaadverslaggever Peter R. de Vries een persoonlijk bericht gestuurd. Daarin laat hij De Vries weten dat hij de journalist helemaal niet om het leven wil laten brengen.
15 mei 16:45
Ridouan Taghi, de meest gezochte crimineel van Nederland, reageert woensdagavond in de uitzending van RTL Boulevard via een videoboodschap op zijn vermeende opdracht om Peter R. de Vries te vermoorden. Dat maakt het tv-programma bekend.
15 mei 1:30
Bellen en sms’en naar een ander EU-land wordt met ingang van woensdag goedkoper.
15 mei 0:03
Het Noord-Hollandse Statenlid Robert Baljeu van Forum voor Democratie is dinsdag uit de fractie gezet.
14 mei 20:51
Misdaadverslaggever Peter R. de Vries maakte dinsdag bekend dat hij op de dodenlijst staat van de voortvluchtige crimineel Ridouan Taghi. Ondanks de dreiging blijft hij op televisie te zien bij RTL Boulevard.
14 mei 17:07
Op de eerste dag van de strafzaak over zijn vermeende rol bij de moord op Eneco-monteur Ali Motamed in december 2015, deed Naoufal 'Noffel' F. (38) er voornamelijk het zwijgen toe.
14 mei 14:01
Hoewel de politie zegt zo divers mogelijk te willen zijn, weet ze nog niet voldoende nieuwe agenten aan te trekken met een dubbele culturele achtergrond.
14 mei 12:41
Misdaadverslaggever Peter R. de Vries zegt dat hij op de dodenlijst staat van de voortvluchtige crimineel Ridouan Taghi. De Vries twittert dat Taghi opdracht zou hebben gegeven om hem te liquideren en dat de politie hem daarvoor heeft gewaarschuwd.
14 mei 8:53
WhatsApp heeft een recent ontdekt afluisterlek maandag gedicht. De berichtendienst, onderdeel van Facebook, merkte begin mei dat er een kwetsbaarheid in de software zat waarmee afluistersoftware kon worden geïnstalleerd.
13 mei 14:16
In het onderzoek naar de Pakistaan Juniad I. , die ervan wordt verdacht dat hij een terroristische aanslag wilde plegen op Geert Wilders, zullen getuigen worden gehoord in Italië en mogelijk in Frankrijk.
13 mei 12:31
Het Openbaar Ministerie (OM) wil binnen afzienbare termijn overgaan tot vervolging van de vader van het in 2016 ontvoerde meisje Insiya, Shehzad H.
11 mei 14:31
De lange wachttijden voor rijexamens zijn voorbij. Iedereen kan binnen de met de overheid afgesproken termijn van zeven weken afrijden.
10 mei 17:18
Facebook moet in Turkije een boete van 1,65 miljoen lira betalen, omgerekend ruim 240. 000 euro. De straf is opgelegd door de Turkse privacywaakhond KVKK.
10 mei 16:37
De strafzaak over de moord op crimeblogger Martin Kok wordt alsnog onderdeel van het grote moordproces-Marengo, omtrent een reeks liquidaties gelinkt aan de Mocromaffia en de voortvluchtige Ridouan Taghi.
9 mei 17:39
Ondanks maatregelen blijven de meldingen over fraude bij scholen voor inburgering toenemen. Inmiddels zijn er mogelijke misstanden gemeld bij 101 cursusinstellingen, dat is bijna de helft. Eerder ging het om 87 taalscholen.
< 1 2 3 4 5 > >>

Populaire tags
frankrijk
can2019
saoedi-arabie
caf
rsb
ongeluk
auto
terrorisme
duitsland
onderwijs
atlasleeuwen
frmf
casablanca
tanger
ajax
marrakech
wk 2018
hervé renard
spanje
eredivisie
mohammed vi
politie
rabat
hakim ziyech