algemeen
7 okt 16:54
Een jongen en een meisje zijn veroordeeld tot taakstraffen, omdat zij een naaktfoto hebben verspreid van een 14-jarige jongen uit Enschede die daarop zelfmoord pleegde. Door hun toedoen kwam de foto op 19 februari 2017 op social media terecht.
7 okt 11:46
De Staat handelt onrechtmatig en brengt schade toe aan het Cornelius Haga Lyceum in Amsterdam als op korte termijn geen aanvullende bekostiging wordt overgemaakt.
5 okt 12:34
Ouisam zit na een vakantie in Marokko al een maand vast in de Spaanse enclave Melilla. Daar wordt hij voor een illegale migrant aangezien.
5 okt 9:56
Schiphol gaat het taxisysteem op de luchthaven onderzoeken.
4 okt 11:41
Motorclub Caloh Wagoh heeft over drie moordcommando's beschikt. Delano R. , medeoprichter van de club, stuurde de commando's aan.
4 okt 11:36
Het Amsterdamse stadsbestuur neemt maatregelen om discriminatie op de woningmarkt tegen te gaan. Het komende halfjaar kijkt het samen met organisaties in de verhuurdersbranche naar de mogelijkheden hieraan een einde te maken.
3 okt 16:32
De politie heeft dinsdagavond een verdachte aangehouden van de moord op de advocaat Derk Wiersum. De politie maakte donderdag bekend dat de aanhouding plaatsvond in een woning in Amsterdam.
2 okt 19:47
De hoofdrolspelers in het corruptieonderzoek in Den Haag ontbreken bij het spoeddebat in de gemeenteraad woensdagavond.
2 okt 17:39
De coalitie in Den Haag is geklapt; VVD, D66 en GroenLinks willen niet langer door met de lokale partij Hart voor Den Haag/Groep de Mos.
2 okt 17:13
Nieuwe beelden waarop te zien is dat een agent knock-out wordt geslagen tijdens een trouwstoet in Rotterdam, hebben tot nu toe twintig tips opgeleverd. Dat maakte de politie woensdagmiddag bekend.
1 okt 16:38
Het omstreden bestuur van het islamitische Cornelius Haga Lyceum wil toch plaatsmaken voor een tijdelijke vervanger, zegt het ministerie van Onderwijs.
30 sep 10:17
Ebru Umar pakt haar pen weer op en gaat vanaf donderdag wekelijks een column schrijven voor de website van PowNed, heeft de omroep maandag bekendgemaakt.
29 sep 12:06
Het Openbaar Ministerie heeft aanwijzingen dat de voortvluchtige crimineel Ridouan Taghi zich in de Golfregio bevindt in het Midden-Oosten.
28 sep 15:06
Koning Willem-Alexander heeft zaterdagmiddag tijdens de 14e Burendag een verrassingsbezoek gebracht aan een buurtfeest in de wijk Zuilen in Utrecht.
28 sep 10:39
Khadija Arib krijgt de Aletta Jacobsprijs 2020 van de Rijksuniversiteit Groningen (RUG).
< 1 2 3 4 5 > >>

Populaire tags
algerije
chan 2020
houcine ammouta
chan2020
berkane
racisme
eredivisie
halilhodzic
lokaal marokko
psv
atlasleeuwen
frmf
casablanca
politie
marrakech
team marokko
tanger
ajax
iran
golaso
spanje
daesh
dgsn
moord
mohammed vi