algemeen
29 dec 10:03
Geert Wilders heeft op Twitter al de 'winnaar' gemeld van de omstreden cartoonwedstrijd die hij zaterdagavond had aangekondigd.
28 dec 22:32
Een 28-jarige vrouwelijke Syriëganger is zaterdag door Turkije het land uitgezet en op Schiphol aangehouden.
28 dec 22:19
PVV-leider Geert Wilders gaat "alsnog" een wedstrijd voor spotprenten over de profeet Mohammed (saws) organiseren.
28 dec 20:41
Twee Nederlandse vermeende terroristen zijn door de Turkse regering op het vliegtuig naar Nederland gezet.
26 dec 10:06
In navolging van de Amsterdams hoofdcommissaris van politie Frank Paauw maakt ook het Openbaar Ministerie zich zorgen over het geweld onder jongeren in de hoofdstad
24 dec 15:02
Een 50-jarige man uit Zaandam en een 47-jarige man uit Hilversum moeten de cel in omdat ze nepvakanties hebben verkocht. Ze moeten respectievelijk tien en vier maanden zitten.
24 dec 11:45
Een kritisch rapport van de Onderwijsinspectie over het islamitische Cornelius Haga Lyceum hoeft niet van tafel. Het gerechtshof in Den Haag heeft die eis van de Amsterdamse school afgewezen.
23 dec 10:03
Korpschef Erik Akerboom heeft de veiligheidsdiensten van Marokko en Dubai persoonlijk bedankt voor hun assistentie bij het opsporen van Ridouan Taghi.
22 dec 13:23
De Arnhemse burgemeester Ahmed Marcouch is tevreden over het verloop van het Glory-kickboksevent zaterdagavond in het GelreDome.
22 dec 11:06
De 'kickbokswedstrijd van de eeuw' tussen wereldkampioen Rico Verhoeven en uitdager Badr Hari heeft zaterdagavond maar liefst 3,5 miljoen mensen aan de televisie gekluisterd.
21 dec 17:06
De advocaat van een zus van Ridouan Taghi wil een onderzoek door justitie naar de manier waarop de vrouw deze week is gearresteerd en hoe de gegevens over haar in de media terecht zijn gekomen.
20 dec 11:03
Steeds meer jongeren uit havo en vwo kiezen voor het middelbaar beroepsonderwijs (mbo). Dat blijkt uit cijfers van de MBO Raad.
20 dec 9:02
Om de viering van 75 jaar vrijheid volgend jaar luister bij te zetten, wil Tweede Kamervoorzitter Khadija Arib met de Kamer het voormalige vernietigingskamp Auschwitz bezoeken.
20 dec 8:09
Radicale en extremistische organisaties worden strenger aangepakt. Verantwoordelijk minister Sander Dekker wil ze makkelijker kunnen verbieden en ontbinden.
17:06
Advocaat Inez Weski wilde donderdagmiddag na afloop van haar gesprek met Ridouan Taghi niets zeggen.
< 1 2 3 4 5 > >>

Populaire tags
transfer talks
botola pro
keuken kampioen divisie
serie a
botolapro
sparta rotterdam
hamza-mon-bb
premier league
geweld
geruchtenmolen
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
golaso
politie
verenigde staten
iran
eredivisie
turkije
marrakech
hakim ziyech
daesh
caf
mohammed vi