algemeen
1 aug 14:53
1 aug 8:09
In het onderwijs, openbaar vervoer, ziekenhuizen en overheidsgebouwen is het vanaf donderdag 1 augustus niet meer toegestaan om gezichtsbedekkende kleding te dragen.
31 jul 13:42
In het artikel geeft de krant antwoord op vier vragen omtrent het burkaverbod in Nederland.
31 jul 13:09
Het nikabverbod werkt polariserend, stigmatiserend en isolerend. Dat zegt de Rotterdamse fractievoorzitter Nourdin El Ouali van de partij NIDA woensdag tegen ANP Video, een dag voordat het verbod ingaat.
30 jul 16:22
De gemeente Amsterdam heeft een subsidieaanvraag voor een forse uitbreiding van het omstreden Cornelius Haga Lyceum terecht afgewezen.
30 jul 15:09
Het is de beveiliger die donderdag als eerste met het burka/nikab-verbod wordt geconfronteerd.
30 jul 14:11
Door de ruzie tussen partijleider Thierry Baudet en Eerste Kamerlid Henk Otten daalt de steun voor Forum voor Democratie.
30 jul 10:41
Het aantal meldingen van gezondheidsklachten door het gebruik van lachgas bij personen van 13 jaar en ouder neemt snel toe.
29 jul 19:25
Gebruikers van taxi-app Uber kunnen voortaan klagen wanneer ze vinden dat ze gediscrimineerd zijn door hun chauffeur.
28 jul 11:49
In onder meer het openbaar vervoer, ziekenhuizen en overheidsgebouwen is het vanaf donderdag niet toegestaan om gezichtsbedekkende kleding te dragen.
27 jul 9:56
Als het aan ChristenUnie-voorman Gert-Jan Segers ligt, moet Nederland geen kinderen van uitgereisde Syriëgangers opnemen.
27 jul 9:06
De rechterlijke macht wil meer mannen en meer mensen met een migratieachtergrond als rechter. Dat zegt Marieke Koek, president van het gerechtshof in Den Haag in Het Financieele Dagblad.
26 jul 15:12
Vijf charlatans, waaronder een imam, zijn gearresteerd nadat ze probeerden een schat op te graven die zich onder de moskee zou bevinden
25 jul 14:19
De politie heeft donderdagochtend opnieuw drie mannen aangehouden in verband met de rellen tijdens een Pegida-demonstratie op zondag 26 mei in Eindhoven.
24 jul 21:07
Een internationaal tribunaal voor de berechting van strijders van terreurgroep Daesh heeft weinig kans van slagen zonder mandaat van de Verenigde Naties en zonder steun van Syrië en Irak.
< 1 2 3 4 5 > >>

Populaire tags
terrorisme
verenigde staten
rotterdam
gibraltar
afghanistan
uefa champions league
iran
noussair mazraoui
syrië
olietanker
atlasleeuwen
casablanca
frmf
marrakech
politie
tanger
ajax
spanje
eredivisie
afrika cup
rabat
moord
mohammed vi
hakim ziyech