algemeen
4 jun 8:26
Burgemeester John Jorritsma heeft een demonstratie van Pegida komende donderdag in Eindhoven verboden.
3 jun 18:08
De situatie keerde maandagmiddag weer terug naar normaal op de luchthaven Mohammed V in Casablanca
3 jun 11:17
Snorfietsers die zich in Amsterdam nu nog op het fietspad begeven, riskeren een boete. Snorfietsers moeten sinds april al een helm op en uitwijken naar de rijbaan, maar vanaf maandag gaat de gemeente ook handhaven.
31 mei 23:03
Twitter heeft het account van Geert Wilders vrijdag een halve dag lang geblokkeerd. Het sociale medium strafte de PVV-leider voor een tweet die hij plaatste over D66 en antisemitisme.
31 mei 17:14
Drie jongens uit Hilversum worden verdacht van het mishandelen van drie andere jonge Hilversummers. Het eerste trio verdenkt de andere drie ervan de 15-jarige Marwan te hebben gepest.
31 mei 17:11
De twee liquidatieverdachten die eerder deze week vanuit Suriname zijn overgebracht naar Nederland, blijven in de cel.
31 mei 16:18
Arnhem beraadt zich op het instellen van hoger beroep tegen de uitspraak van de kortgedingrechter over dingen die burgemeester Ahmed Marcouch heeft gezegd over het salafisme.
31 mei 14:03
De advocaten van drie verdachten in het grote liquidatieonderzoek Marengo hebben aangifte gedaan van schending van het ambtsgeheim door het Openbaar Ministerie en/of de Nationale Politie.
31 mei 13:49
Twitter heeft het account van Geert Wilders geblokkeerd. Aanleiding is een tweet die de PVV-leider plaatste over D66 en antisemitisme.
31 mei 13:38
De extreemrechtse organisatie Pegida krijgt geen vergunning om zondag opnieuw in Eindhoven te demonstreren. Pegida heeft de aanvraag daartoe te laat ingediend.
30 mei 19:47
Een functie waar veel gebruikers waarschijnlijk heel blij mee zullen zijn. De meldingen voor flist-, radar- en snelheidsmeters via Google Maps wordt gelanceerd in 40 landen, waaronder Marokko.
30 mei 16:48
Volgens Weeronline is de kans groot dat zaterdag ook de eerste officiële zomerse dag van het jaar kan worden genoteerd.
29 mei 17:37
Amsterdam gaat de "gekte" op de woningmarkt aanpakken. Het college van burgemeester en wethouders stelt onder meer quota voor op bed and breakfasts, maar ook voorrang op huurwoningen voor lokale jongeren en zorg- en onderwijspersoneel.
29 mei 16:26
Burgemeester Ahmed Marcouch van Arnhem is in de fout gegaan met uitspraken over een nieuwe imam van een moskee in de stad.
29 mei 15:14
Minister Ferd Grapperhaus van Justitie en Veiligheid en Tweede Kamerleden van ChristenUnie, SGP, D66, VVD en Forum voor Democratie hebben zich woensdag getooid met een keppeltje.
< 1 2 3 4 5 > >>

Populaire tags
arrestatie
moskee
syrië
palestina
israël
saoedi-arabie
marokkanen
can2019
duitsland
egypte
atlasleeuwen
frmf
casablanca
tanger
ajax
marrakech
wk 2018
hervé renard
spanje
eredivisie
mohammed vi
politie
rabat
hakim ziyech