algemeen
2 okt 17:39
De coalitie in Den Haag is geklapt; VVD, D66 en GroenLinks willen niet langer door met de lokale partij Hart voor Den Haag/Groep de Mos.
2 okt 17:13
Nieuwe beelden waarop te zien is dat een agent knock-out wordt geslagen tijdens een trouwstoet in Rotterdam, hebben tot nu toe twintig tips opgeleverd. Dat maakte de politie woensdagmiddag bekend.
1 okt 16:38
Het omstreden bestuur van het islamitische Cornelius Haga Lyceum wil toch plaatsmaken voor een tijdelijke vervanger, zegt het ministerie van Onderwijs.
30 sep 10:17
Ebru Umar pakt haar pen weer op en gaat vanaf donderdag wekelijks een column schrijven voor de website van PowNed, heeft de omroep maandag bekendgemaakt.
29 sep 12:06
Het Openbaar Ministerie heeft aanwijzingen dat de voortvluchtige crimineel Ridouan Taghi zich in de Golfregio bevindt in het Midden-Oosten.
28 sep 15:06
Koning Willem-Alexander heeft zaterdagmiddag tijdens de 14e Burendag een verrassingsbezoek gebracht aan een buurtfeest in de wijk Zuilen in Utrecht.
28 sep 10:39
Khadija Arib krijgt de Aletta Jacobsprijs 2020 van de Rijksuniversiteit Groningen (RUG).
27 sep 16:04
Dat staat in een rapport dat het Verwey-Jonker Instituut vrijdag heeft gepubliceerd over het onderwijs in de salafistische moskee in Utrecht.
27 sep 14:06
Haar kritische houding ten opzichte tegenover machtsmisbruik, pesten en discriminatie binnen het korps heeft tot een 'onwerkbare' situatie geleid.
26 sep 13:22
Minister Kajsa Ollongren (Binnenlandse Zaken) houdt "de vinger aan de pols" bij de wet die het boerkaverbod regelt.
26 sep 10:31
Minister Stef Blok van Buitenlandse Zaken heeft in New York gezegd dat hij geen reden heeft te twijfelen aan het oordeel van buitenlandse mogendheden dat Iran achter de aanval op olie-faciliteiten in Saoedi-Arabië zit.
25 sep 17:06
Het Openbaar Ministerie heeft woensdag voor de rechtbank in Amsterdam een gevangenisstraf van vijftien maanden geëist tegen een 27-jarige vrouw die ervan wordt beschuldigd dat zij het lijk van haar pasgeboren baby heeft weggemaakt.
25 sep 15:28
Bij de politie zijn na de uitzending van het tv-programma Opsporing Verzocht dinsdagavond vijftien tips binnengekomen over de moord op advocaat Derk Wiersum.
25 sep 10:39
Presentator Morad El Ouakili van het nachtprogramma Gaan! op NPO Radio 1 heeft woensdag zijn luisteraars excuses aangeboden voor het aan het woord laten van een antisemitische beller in de uitzending.
24 sep 20:11
Nabil B. , kroongetuige in het Marengo-proces, was dinsdag niet aanwezig in de extra beveiligde rechtbank op Schiphol. Dat bleek aan het einde van de besloten zitting.
< 1 2 3 4 5 > >>

Populaire tags
gabon
vriendschappelijk
turkije
vahid halilhodžić
islamitisch onderwijs
cornelius haga lyceum
syrië
chan2020
badr hari
algerije
atlasleeuwen
frmf
casablanca
politie
marrakech
team marokko
tanger
ajax
iran
golaso
spanje
daesh
dgsn
moord
mohammed vi