algemeen
14 apr 14:00
Zaterdag 13 april hielden separisten een demonstratie in de binnenstad van Rotterdam.
11 apr 17:04
Turkije wil dat Nederland 'terroristen' van de Koerdische PKK en de Gülenbeweging gaat uitleveren.
11 apr 12:48
Politiemedewerker Faris K. - onder meer verdacht van het delen van gevoelige informatie over Geert Wilders - moet zich daarvoor maandag voor de rechter verantwoorden.
10 apr 16:08
Een internationale groep wetenschappers is erin geslaagd om de eerste afbeelding van een zwart gat te maken.
10 apr 14:50
Het Openbaar Ministerie wil dat een 23-jarige vrouw uit Rotterdam wordt veroordeeld tot dertig maanden cel, waarvan tien voorwaardelijk, wegens deelname aan de terroristische organisatie Daesh, medeplichtigheid aan deelname, en het voorbereiden van terreurdaden
10 apr 12:34
Gedragskundigen die Malek F., de zogenoemde Haagse steker, hebben onderzocht, concluderen dat hij geheel ontoerekeningsvatbaar was toen hij op 5 mei in Den Haag op straat drie mensen neerstak.
10 apr 8:14
Een 51-jarige man die werd gezocht vanwege de dood van een 49-jarige inwoner van Breda heeft zich dinsdag bij de politie gemeld.
9 apr 18:02
De politie heeft dinsdag een dertiende verdachte aangehouden voor de aanslag vorig jaar op het pand van De Telegraaf in Amsterdam.
9 apr 16:46
De officier van justitie in Amsterdam heeft 180 uur werkstraf geëist, waarvan zestig uur voorwaardelijk, tegen de 21-jarige studente Mila van den B. uit Nijmegen wegens het bedreigen van Thierry Baudet, voorman van Forum voor Democratie (FVD).
9 apr 16:05
In een volle rechtszaal vechten drie snorfietsers dinsdag het nieuwe verkeersbesluit aan van de gemeente Amsterdam.
9 apr 14:53
De gemeente Utrecht heeft dinsdag de tienduizenden bloemen, tekeningen en kaarsen op de gedenkplek bij het 24 Oktoberplein weggehaald.
9 apr 12:20
De 49-jarige man uit Breda die dinsdagochtend door een aanslag is overleden, vertelde voor hij bezweek nog aan de politie dat hij vastgebonden is geweest en toen in brand is gestoken.
8 apr 15:59
De burgemeester van Waddinxveen, Evert Jan Nieuwenhuis, zegt dat de mishandeling waarbij een vader en zijn zoon moskeegangers sloegen, niet in Waddinxveen thuishoort.
8 apr 13:45
Met de aanhouding van twaalf mensen, maandag op verschillende plaatsen in het land, denkt de politie de daders van de aanslag op het kantoor van De Telegraaf in Amsterdam te hebben.
8 apr 13:31
Tegen twee agenten die betrokken waren bij de fatale arrestatie van Mitch Henriquez is maandag een celstraf van zes maanden voorwaardelijk geëist.
< 1 2 3 4 5 > >>

Populaire tags
sri lanka
aanslagen
sri-lanka
terroristische
botolapro
handgranaat
colombo
meknes
daesh
aanslag
atlasleeuwen
frmf
casablanca
tanger
wk 2018
ajax
hervé renard
marrakech
eredivisie
mohammed vi
spanje
hakim ziyech
rabat
golaso