algemeen
7 aug 10:12
e Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) heeft in strijd met de regels trackingsoftware gebruikt in aan studenten persoonlijk gerichte mails.
5 aug 14:37
De gemeente Amsterdam laat een deel van de leerlingen van het omstreden Cornelius Haga Lyceum elders onderbrengen.
5 aug 12:02
De Pakistaan Junaid I. , die ervan wordt verdacht dat hij een terroristische aanslag wilde plegen op Geert Wilders, blijft voorlopig vastzitten op de terroristenafdeling van de gevangenis in Vught.
4 aug 14:26
Een vrouw met een niqab is zondag in de speeltuin De Leemkuil aangesproken door een medewerker wegens haar gezichtsbedekkende kleding.
3 aug 23:23
Asma al-Assad, de vrouw van de Syrische president Bashar al-Assad, heeft gezegd dat ze "volledig genezen" is van borstkanker na een behandeling van een jaar.
2 aug 9:05
Agenten die door collega’s geïntimideerd of gediscrimineerd worden, moeten voortaan bij een onafhankelijk meldpunt terechtkunnen.
1 aug 17:04
Het Openbaar Ministerie tekent hoger beroep aan tegen het vonnis van de rechtbank in de zaak tegen Malek F. , de man die op 5 mei 2018 in Den Haag drie willekeurige mensen neerstak.
1 aug 14:53
1 aug 8:09
In het onderwijs, openbaar vervoer, ziekenhuizen en overheidsgebouwen is het vanaf donderdag 1 augustus niet meer toegestaan om gezichtsbedekkende kleding te dragen.
31 jul 13:42
In het artikel geeft de krant antwoord op vier vragen omtrent het burkaverbod in Nederland.
31 jul 13:09
Het nikabverbod werkt polariserend, stigmatiserend en isolerend. Dat zegt de Rotterdamse fractievoorzitter Nourdin El Ouali van de partij NIDA woensdag tegen ANP Video, een dag voordat het verbod ingaat.
30 jul 16:22
De gemeente Amsterdam heeft een subsidieaanvraag voor een forse uitbreiding van het omstreden Cornelius Haga Lyceum terecht afgewezen.
30 jul 15:09
Het is de beveiliger die donderdag als eerste met het burka/nikab-verbod wordt geconfronteerd.
30 jul 14:11
Door de ruzie tussen partijleider Thierry Baudet en Eerste Kamerlid Henk Otten daalt de steun voor Forum voor Democratie.
30 jul 10:41
Het aantal meldingen van gezondheidsklachten door het gebruik van lachgas bij personen van 13 jaar en ouder neemt snel toe.
< 1 2 3 4 5 > >>

Populaire tags
iran
verenigde staten
syrië
saoedi-arabië
gibraltar
frankrijk
terrorisme
tunesië
jemen
rusland
atlasleeuwen
casablanca
frmf
marrakech
politie
tanger
ajax
spanje
rabat
afrika cup
moord
eredivisie
daesh
mohammed vi