algemeen
1 sep 11:11
Arnhemmers gaan in de maand september met elkaar aan tafel om te praten over de Slag om Arnhem, vrede en vrijheid.
1 sep 10:07
Vanaf dinsdag krijgt de advocaat van Geert Wilders de kans om te laten weten wat de PVV'er vindt van het 'minder Marokkanen'-proces waarin hij momenteel terechtstaat.
30 aug 18:16
Het pand van het Haga Lyceum in Amsterdam is vrijdagmiddag alsnog bouwkundig onderzocht door inspecteurs. Die wilden de inspectie al eerder uitvoeren, maar het schoolbestuur liet dat niet toe. De inspecteurs werden vrijdag wel begeleid door de politie.
30 aug 17:39
Een bruiloftsgast die meereed in een trouwstoet heeft vrijdagmiddag in Rotterdam een politieagent neergeslagen, meldt de politie.
30 aug 13:01
De rechtszaak tegen Geert Wilders wegens zijn 'minder Marokkanen'-uitspraak moet worden gestaakt. Dat zegt de PVV-leider in reactie op nieuwe stukken die zijn vrijgekomen na een WOB-verzoek van RTL Nieuws.
30 aug 12:04
Het begint er steeds meer op te lijken dat voormalig minister van Justitie Ivo Opstelten wel degelijk bemoeienis had bij de vervolging van PVV-voorman Geert Wilders.
30 aug 10:02
De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) heeft van een partij eieren uit Spanje vastgesteld dat ze met salmonella zijn besmet. Consumenten krijgen het advies deze eieren niet te eten.
29 aug 15:38
Een EU-missie in de Straat van Hormuz is voorlopig niet aan de orde. "Het is nog te vroeg om daar specifiek over te zijn", zei minister Stef Blok in Helsinki, waar de EU-ministers van Buitenlandse Zaken en Defensie bijeen zijn voor informeel overleg.
29 aug 10:21
Maak even 1 cent over via deze link, dan weet ik dat je te vertrouwen bent. Tussen januari en juni zijn zeker 375 mensen in die truc getrapt.
29 aug 9:18
YouTube komt met een kindvriendelijke website van zijn videodienst. Daarmee geeft eigenaar Google gehoor aan kritiek. Via de site werden eerder ongepaste video's getoond aan kinderen.
28 aug 16:03
Het islamitische Haga Lyceum in Amsterdam vindt dat bouwinspecteurs van de gemeente niet bevoegd zijn om het schoolgebouw te inspecteren. "Ik heb gezegd dat ze hier niks te zoeken hebben.
28 aug 15:47
Nederland is nog geen narcostaat, maar dreigt dat binnen enkele jaren te worden als stevig ingrijpen uitblijft.
28 aug 13:07
De minister van Binnenlandse Zaken moet opnieuw bekijken of geheime stukken over het afluisteren van de Hofstadgroep openbaar kunnen worden gemaakt.
28 aug 12:05
De drugscriminaliteit in Amsterdam moet harder worden aangepakt, en daar moet het kabinet ook meer geld voor uittrekken. Dat stellen partijen in de Tweede Kamer, in reactie op een uitgelekt rapport waar De Telegraaf woensdag over bericht.
27 aug 17:59
Een van de mannen die door de politie werd gezocht op verdenking van geweldpleging bij een anti-Pegida-demonstratie heeft zich bij de politie gemeld.
<< < 2 3 4 5 6 > >>

Populaire tags
caf
verenigde staten
iran
championsleague
benjamin netanyahu
verenigd koninkrijk
gazastrook
frankrijk
jemen
israel
atlasleeuwen
casablanca
frmf
marrakech
politie
tanger
ajax
spanje
moord
afrika cup
rabat
eredivisie
daesh
mohammed vi