algemeen
10:11
Minister Sigrid Kaag (Ontwikkelingssamenwerking) stelt uit haar budget voor noodhulp 3 miljoen euro extra beschikbaar voor Libanon.
08:13
Viroloog Vincent Munster, die in de VS een onderzoeksteam leidt dat werkt aan de ontwikkeling van het door Nederland gekochte Oxford-vaccin, is optimistisch over de ontwikkeling van het coronavaccin.
7 aug 12:17
Een reis- en annuleringsverzekering dekt claims vanwege het coronavirus niet altijd. Daarvoor waarschuwt het financiële klachteninstituut Kifid.
7 aug 12:14
Het ontslag van voormalig directeur-bestuurder Soner Atasoy van het Cornelius Haga Lyceum in Amsterdam was niet terecht.
7 aug 8:13
Vanwege het zomerse weer treft Amsterdam dit weekend weer een aantal extra maatregelen om de drukte te spreiden in parken en op zwemplaatsen.
6 aug 20:21
Het coronavirus is bezig met een "gevaarlijke opmars". Dat zei premier Mark Rutte donderdagavond tijdens een ingelaste persconferentie met minister Hugo de Jonge (Volksgezondheid) over de coronacrisis.
6 aug 20:12
De GGD gaat telefonisch controleren of reizigers die terugkomen uit landen met een oranje reisadvies twee weken in quarantaine gaan.
6 aug 17:38
Het aantal coronabesmettingen wereldwijd stijgt gestaag. Om de paar dagen komen er een miljoen nieuwe gevallen bij.
6 aug 17:20
De politie onderzoekt een schietincident in Barneveld waarbij, zo bleek later in het ziekenhuis, een jongen is geraakt.
6 aug 16:40
De coronacrisis kan volgend jaar in Amsterdam leiden tot bijna een verdriedubbeling van het aantal werklozen.
6 aug 16:12
Het coronavirus verspreidt zich steeds verder.
5 aug 15:37
Met ingang van woensdag 20.00 uur gelden in Fez en Tanger strengere maatregelen tegen het coronavirus
5 aug 12:27
Nederlanders houden zich lang niet altijd aan de maatregelen tegen het coronavirus, en dat drijft GGD GHOR Nederland tot wanhoop.
5 aug 11:32
De GGD Amsterdam en de Veiligheidsregio Amsterdam-Amstelland maken zich zorgen over de toename van het aantal coronabesmettingen.
5 aug 10:51
Op de Albert Cuypmarkt in Amsterdam lijken de meeste bezoekers er woensdagochtend nog geen weet van te hebben dat er vanaf 09.00 uur een mondkapjesplicht geldt voor personen ouder dan dertien jaar.
5 aug 9:21
Dat zei minister Kaag op Radio 1. Nederland stuurt een zoek- en reddingsteam naar Beiroet om daar te helpen met het zoeken naar mensen die na de explosies van dinsdag vermist zijn.
4 aug 23:05
Ook het Libanese Rode Kruis kan rekenen op steun uit Nederland.
4 aug 21:43
Mensen die in Rotterdam en Amsterdam vanaf woensdag op de aangewezen drukke plekken geen mondkapje dragen, krijgen niet meteen een boete opgelegd.
4 aug 17:44
De raadkamer van de rechtbank Rotterdam heeft dinsdag bepaald dat Samir A. de komende zestig dagen in de cel blijft, op verdenking van het financieren van terrorisme.
4 aug 17:18
In Amsterdam zijn tussen maandagochtend en dinsdagmorgen 149 nieuwe gevallen van het coronavirus vastgesteld.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi