algemeen
2 apr 21:27
MBO-scholen krijgen meer vrijheid om tijdens de coronacrisis een leerling een diploma toe te kennen.
2 apr 20:51
Het Tolk- en Vertaalcentrum Nederland (TVcN) heeft de persconferentie van het kabinet van dinsdag 31 maart in audio omgezet in vijf vreemde talen die veel in Nederland voorkomen.
2 apr 20:49
Nederland moét zich voorbereiden op een scenario waarbij er meer dan 2400 ic-bedden nodig zijn in verband met de coronacrisis.
2 apr 19:06
Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) raadt mensen nog steeds af om op straat een mondkapje te dragen.
2 apr 16:25
Op de intensivecareafdelingen in Nederlandse ziekenhuizen liggen inmiddels 1273 patiënten met het coronavirus. Het Landelijk Coördinatiecentrum Patiënten Spreiding (LCPS) maakte dat aantal donderdag bekend.
2 apr 15:27
Twitter heeft donderdag vele duizenden nepaccounts geblokkeerd. Ze werden gebruikt om "propaganda te verspreiden namens de autoriteiten in onder meer Saoedi-Arabië, Egypte en Indonesië".
2 apr 15:22
Nederlandse kustgemeenten maken zich op voor drukte vanwege de haast zomerse temperaturen dit weekend. Het kan tot wel 20 graden worden en ze willen taferelen zoals die van twee weken geleden voorkomen.
2 apr 14:25
Het coronavirus heeft nu zeker 1339 levens geëist in Nederland.
2 apr 12:20
Luchtvaartmaatschappijen mogen alleen vouchers geven ter compensatie van geannuleerde vluchten als de klant daarmee akkoord gaat. Als passagiers geen waardebon willen, moeten zij gewoon hun geld terugkrijgen.
2 apr 12:01
Op tientallen plekken in Noord-Holland, Flevoland en Friesland is vrijdag de oproep tot het islamitische middaggebed te horen.
2 apr 11:29
Een brede meerderheid in de Tweede Kamer wil dat de regering met een coulanceregeling komt voor in het buitenland gestrande Nederlanders die hoge kosten hebben moeten maken.
2 apr 8:31
Ruim een kwart van de Nederlanders (27 procent) ervaart discriminatie.
1 apr 21:22
In de Noord-Italiaanse regio Veneto is door de uitbraak van het coronavirus een gebrek aan begraafplaatsen voor moslims.
1 apr 17:32
Het aantal coronagevallen in Nederland loopt niet meer zo snel op. Nederland lijkt over het zogeheten kantelpunt heen, zeggen enkele onderzoekers van de TU Eindhoven.
1 apr 16:26
Het wetenschappelijk bewijs is nog niet geleverd en de informatie is nog flinterdun, maar toch zijn er indicaties dat met name katten gevoelig zijn voor het coronavirus en dit kunnen overdragen op soortgenoten.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi