algemeen
4 jul 16:21
Plaatsvervangend voorzitter van de Veiligheidsregio Utrecht, Lucas Bolsius, heeft een noodbevel voor het centrum van Utrecht uitgevaardigd uit vrees voor rellen.
4 jul 12:56
De politie heeft vrijdag vijftig gasflessen met lachgas gevonden in een berging onder een appartementencomplex in Tilburg.
4 jul 12:10
Özcan Akyol vindt de taakstraf van zijn bedreiger te laag. "Ik vind het allemaal nogal pover, die drie daagjes schoffelen", schrijft hij in zijn column in het AD.
4 jul 8:52
Peter R. de Vries is de reden dat de anonieme advocaat van kroongetuige Nabil B. in het proces tegen de bende van Ridouan Taghi zijn werk neerlegde.
3 jul 21:40
Dat onlangs zes verdachten zijn opgepakt na de ontdekking van zeven containers ingericht als martelkamer, wordt vrijdagavond niet door de politie bevestigd.
3 jul 20:05
Identiteitskaarten vermelden vanaf 2024 of 2025 niet langer of de drager man of vrouw is.
3 jul 17:03
Een voorstel om bedrijven die zich niet inspannen om tijdens de sollicitatieprocedure gelijke kansen te bieden aan alle kandidaten, gaat voor advies naar de Raad van State (RvS).
3 jul 16:45
Reisorganisatie Corendon voert zeker tot 22 juli geen vakanties naar Turkije uit, meldt het bedrijf.
3 jul 14:38
Het 'minder Marokkanen'-proces van politicus Geert Wilders duurt "onevenredig" lang en er wordt "steeds verder afgedwaald van de kern van de zaak".
3 jul 14:36
]Een 31-jarige man uit Almere kreeg vrijdag van de politierechter in Zwolle twintig uur taakstraf opgelegd voor het met de dood bedreigen van schrijver en tv-maker Özcan Akyol.
3 jul 8:53
De Tweede Kamer wil dat het kabinet met beleid komt om vakantiereizen naar coronabrandhaarden te kunnen tegenhouden.
3 jul 4:19
De gemeenteraad van Rotterdam heeft donderdagavond besloten burgemeester Ahmed Aboutaleb voor te dragen voor herbenoeming, zijn derde termijn.
3 jul 3:20
De politie moet op proef gespecialiseerde rechercheurs inzetten tegen discriminatie, vindt de Tweede Kamer.
2 jul 21:04
De hoofdofficier van justitie in Rotterdam stelt een strafrechtelijk onderzoek in naar mogelijk strafbaar handelen door agenten van de politie Rotterdam.
2 jul 19:12
Nabestaanden van zo'n 350 Bosnische moslims die in 1995 na de val van Srebernica werden vermoord, zijn kritisch over een onafhankelijke commissie die hun schadeclaims moet beoordelen.
2 jul 13:06
Rechercheurs in Nederland en Frankrijk hebben een geheime chatdienst uit de lucht gehaald, omdat die werd gebruikt door criminelen.
2 jul 11:09
Een onbegeleide minderjarige asielzoeker mag alleen worden uitgezet als is vastgesteld dat er in het land van terugkeer geschikte opvang is.
1 jul 21:01
Excuses voor het slavernijverleden komen er voorlopig nog even niet.
1 jul 18:15
Het debat over racisme in de Tweede Kamer leidt vooral tot harde botsingen tussen verschillende politieke partijen.
1 jul 18:13
Nederland heeft "op dit moment voldoende" van het coronamedicijn remdesivir.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi