algemeen
13:06
Rechercheurs in Nederland en Frankrijk hebben een geheime chatdienst uit de lucht gehaald, omdat die werd gebruikt door criminelen.
11:09
Een onbegeleide minderjarige asielzoeker mag alleen worden uitgezet als is vastgesteld dat er in het land van terugkeer geschikte opvang is.
1 jul 21:01
Excuses voor het slavernijverleden komen er voorlopig nog even niet.
1 jul 18:15
Het debat over racisme in de Tweede Kamer leidt vooral tot harde botsingen tussen verschillende politieke partijen.
1 jul 18:13
Nederland heeft "op dit moment voldoende" van het coronamedicijn remdesivir.
1 jul 13:51
Het relatief nieuwe type varkensgriepvirus waar Chinese wetenschappers voor waarschuwen, is er een om goed in de gaten te houden, vindt het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM).
1 jul 12:19
In Amersfoort is een petitie tegen de uithuiszetting van de vrouw al duizenden keren ondertekend.
1 jul 10:49
Vanaf woensdag is de veelbesproken nieuwe donorwet van kracht.
1 jul 9:57
Vanaf woensdag vertrekken er weer meer vluchten vanuit Nederland naar vakantiebestemmingen. Onder meer vliegtuigmaatschappijen TUI, easyJet, Corendon en Ryanair hervatten routes naar populaire zonbestemmingen.
1 jul 8:26
Opnieuw is het een dag waarop veel coronamaatregelen worden versoepeld. Een aantal ondernemers heeft hier lang naar uitgekeken.
30 jun 18:17
Een grondwettelijk verbod op discriminatie wegens een handicap of seksuele geaardheid komt dichterbij.
30 jun 16:09
Nederland moet in kaart gaan brengen welke maatregelen tegen Israël genomen kunnen worden als dat land overgaat tot annexatie van Palestijns gebied.
30 jun 11:22
Nederland is een omroep rijker. M24 is een vernieuwende omroep voor moslims die tegelijkertijd voor iedereen toegankelijk is, laten de initiatiefnemers dinsdag weten.
30 jun 8:55
Historicus Nadia Bouras van de Universiteit Leiden is maandag online belaagd omdat zij kritiek had op de NSB-opmerking van Op1-presentatrice Fidan Ekiz
30 jun 7:52
De stap om naar Nederland te migreren werd ook in mei weinig gezet vanwege de uitbraak van het nieuwe coronavirus.
29 jun 16:59
Corendon vertelt reizigers niet langer dat zij na een vakantie in Turkije niet in thuisquarantaine hoeven als zij zich op kosten van de reisorganisatie laten testen op het nieuwe coronavirus.
29 jun 13:11
Het ministerie van Justitie en Veiligheid heeft invloed uitgeoefend op het Openbaar Ministerie bij zowel de beslissing om Geert Wilders strafrechtelijk te vervolgen en de vervolging zelf.
29 jun 8:11
Het hoger beroep in het 'minder Marokkanen'-proces van Geert Wilders gaat weer verder.
29 jun 0:08
Reisorganisatie Corendon heeft maandag een gesprek met de overheid over de plannen om vanaf volgende maand weer vakantiereizen naar Turkije aan te bieden.
27 jun 11:06
Per 1 juli geldt een verbod op maaltijdbezorging door jongeren onder de 16 jaar. De inspectie SZW heeft de staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid hierom gevraagd.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi