algemeen
10:09
De Amerikaanse president Donald Trump heeft donderdag aangekondigd dat hij vóór dinsdag zijn vredesplan voor het Midden-Oosten zal onthullen.
09:03
Aan leerplichtige probleemjongeren die voortijdig school verlaten zou een verplichte maatschappelijke diensttijd moeten kunnen worden opgelegd.
08:04
Het aantal mensen dat in China gestorven is aan de gevolgen van het coronavirus is opgelopen van 18 naar 25.
23 jan 15:53
De politie heeft donderdagmiddag een school voor technisch onderwijs in Nijmegen ontruimd omdat er iemand met een wapen zou rondlopen in de school.
22 jan 15:33
De vier mannen die zondag zijn aangehouden in verband met een mogelijke uitbraakpoging uit de gevangenis in Zutphen, moeten nog veertien dagen in de cel blijven.
22 jan 11:03
De gevangenisdirectie kreeg een postkaartje van hem: "Groeten uit Thailand!", stond erop. In de envelop zat ook zijn gevangenisbadge.
21 jan 15:37
Wetenschappers van het UMCG in Groningen waarschuwen voor de gezondheidsrisico’s van te veel vitamine B12.
21 jan 8:06
Het Openbaar Ministerie heeft in 2019 voor 261 miljoen euro aan spullen en kapitaal in beslag genomen van criminelen.
20 jan 15:01
Minister Arie Slob (Onderwijs) gaat in hoger beroep tegen de uitspraak van de rechtbank in een zaak over het islamitische Cornelius Haga Lyceum in Amsterdam.
19 jan 21:03
De advocaat van Omar L. bevestigt dat zijn cliënt is overgeplaatst van de gevangenis in Zutphen naar de Extra Beveiligde Inrichting (EBI) in Vught. Dat zegt raadsman Sander Janssen op Twitter.
19 jan 18:41
Een ontsnappingspoging uit de gevangenis in Zutphen is zondag verijdeld. De politie arresteerde, na een achtervolging, vier mannen die hierbij mogelijk betrokken zijn.
19 jan 12:43
Het bestuur van het Cornelius Haga Lyceum in Amsterdam hoort maandag van de rechtbank of minister Arie Slob (Onderwijs) terecht heeft gezegd dat het moet opstappen.
19 jan 11:17
De Amsterdamse crimineel Khalid J. (35) is volgens betrouwbare bronnen gearresteerd in Dubai, meldt Het Parool. Hij wordt al jaren gelinkt aan onderwereldmoorden.
17 jan 16:35
Het bestuur van de stichting alFitrah in Utrecht moet informatie verstrekken over zijn financiële handel en wandel.
17 jan 13:50
De agent had telefonisch contact met vlogster Aicha Ayach en speelde informatie door
1 2 3 > >>

Populaire tags
khalifa haftar
gevangenis
saoedi-arabië
frankrijk
botolapro
amsterdam
staatsliedenbuurt
zutphen
syrië
vught
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
golaso
politie
verenigde staten
eredivisie
iran
turkije
hakim ziyech
caf
marrakech
daesh
mohammed vi