Laatste nieuws over algerije
1 t/m 20 (van 786 artikelen)
18 mei 23:00
Marokkaanse politici en diplomaten mogen op koninklijk bevel niet reageren op de aanhoudende provocaties vanuit Algerije.
15 mei 23:53
De Marokkaanse ambassadeur bij de Verenigde Naties (VN), Omar Hilale, heeft opnieuw het zelfbeschikkingsrecht van de Kabyli in Algerije aangehaald.
12 mei 19:05
Algerije verwijt Marokko er van de bijeenkomst van de anti-Daesh-coalitie te hebben misbruikt om steun te vergaren voor het autonomieplan voor de Sahara.
12 mei 0:01
Algerije toont voor het eerste signalen van bereidheid om de betrekkingen met Marokko te herstellen.
10 mei 1:58
Spanje gaat een certificeringssysteem opzetten om te bewijzen dat aardgas die vanuit Spanje naar Marokko wordt getransporteerd niet afkomstig is uit Algerije.
9 mei 20:19
Spaanse autoriteiten maken zich zorgen over de toename in het aantal Syrische, Afghaanse en Bengalese vluchtelingen die vanuit Algerije aankomen in Almeria en Murcia.
5 mei 18:55
Algerije heeft de gasleveringen aan Spanje afgeknepen en verstuurt een kwart minder dan voorheen
4 mei 12:01
Zeker drie uitgeprocedeerde Algerijnse asielzoekers zitten ten onrechte in detentie. Zij kunnen door tegenwerking van de Algerijnse overheid niet door Nederland worden uitgezet.
3 mei 20:21
Voetbalbond FIFA heeft sancties opgelegd aan zes Afrikaanse landen vanwege de gebeurtenissen tijdens de play-offs van het WK 2022 die afgelopen maart plaatsvonden.
30 apr 19:02
De Algerijnse pers beschuldigt de Frans-Marokkaanse komiek Jamal Debbouze van betrokkenheid bij het mislopen van het WK-ticket voor het Algerijnse voetbalelftal.
29 apr 17:58
De Spaanse regering is vastberaden om de betrekkingen met Marokko op alle gebieden, inclusief de energiesamenwerking, te intensiveren.
28 apr 20:46
Spanje gaat geen Algerijns gas aan Marokko doorverkopen, meldt de Spaanse regering donderdag.
28 apr 18:48
Het Algerijnse ministerie van Energie heeft woensdag Spanje gedreigd het gasleveringscontract te verbreken als het gas "naar een derde bestemming" zou gaan.
27 apr 18:43
Spanje is vastbesloten om goede betrekkingen met Algerije en Marokko te onderhouden.
25 apr 23:01
Algerije zal de leveringen van gas aan Spanje niet opschorten, ondanks het onderlinge geschil over de Marokkaanse Sahara.
25 apr 18:46
De Spaanse minister van Buitenlandse Zaken Jose Manuel Albares is duidelijk geïrriteerd door de recente uitspraken van de Algerijnse president Abdelmadjid Tebboune.
25 apr 15:02
Het nieuwe standpunt van Madrid over de Sahara-plannen van Rabat zijn "moreel verwerpelijk" en "historisch onaanvaardbaar".
21 apr 23:45
VN-orgaan MINURSO is niet op de hoogte van burgerdoden als gevolg van droneaanvallen door de Koninklijke Strijdkrachten van Marokko.
19:35
De terugkeer van de Algerijnse ambassadeur naar Madrid is afhankelijk van de verklaring die de Spaanse regering heeft voor de koerswijziging inzake het Sahara-conflict.
18:42
In maart werden de Verenigde Staten de grootste gasleverancier van Spanje, blijkt uit gegeven van het Spaanse energiebedrijf Enagás.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi