Laatste nieuws over algerije
1 t/m 20 (van 692 artikelen)
24 nov 21:14
Iraanse veiligheidsdiensten zouden Algerijnse hackers opleiden om overheidsinstellingen in Marokko aan te vallen.
24 nov 18:52
Frankrijk hoopt op een "vertrouwensrelatie" en een "ambitieus partnerschap" met Algerije
23 nov 22:35
Radiozenders in Algerije draaien sinds maandag geen muziek meer van de raï-zanger Khaled.
22 nov 18:15
De Marokkaanse ambassadeur bij de Verenigde Naties (VN), Omar Hillale, heeft in een brief aan de VN-Veiligheidsraad hard uitgehaald naar Sultana Khaya.
16 nov 23:17
De verlenging van de zandmuur tussen Marokko en Algerije is voltooid.
15 nov 20:24
Een Algerijn die al meer dan 10 jaar door de Franse autoriteiten wordt gezocht, is zondag opgepakt op de luchthaven van Casablanca.
11 nov 18:57
Algerije en Mauritanië hebben overeenstemming bereikt om samen de landsgrenzen te beveiligen.
10 nov 19:52
Het conflict met Algerije gaat niet over de Sahara maar over het verzet vanuit Algiers tegen de territoriale integriteit van Marokko.
10 nov 19:31
De grenspost van Zouj Baghal tussen Marokko en Algerije werd maandag kort geopend om 11 Algerijnse onderdanen over te dragen aan de Algerijnse autoriteiten.
9 nov 0:03
De Internationale Unie van Moslim Ulemaa (UIOM) veroordeelt de verslechtering van de diplomatieke betrekkingen tussen Marokko en Algerije.
8 nov 9:30
Een man heeft met een mes een agent aanvallen in Cannes, een kuststad in het zuiden van Frankrijk.
6 nov 16:49
De populaire Algerijnse Raï-zanger Khaled is het middelpunt van kritiek vanuit zijn eigen landgenoten omdat hij op bezoek is in Marokko.
6 nov 8:19
Onderzoekers van de VN-vredesmissie in de Sahara (MINURSO) hebben bevestigd dat de drie Algerijnse vrachtwagenchauffeurs zijn omgekomen in Bir Lahlou, een verboden gebied in de Sahara.
5 nov 18:04
Het 'Saharawi National Human Rights Committee' van het Polisario-Front heeft vrijdag de vermeende 'Marokkaanse raketaanval' veroordeeld.
5 nov 17:53
Leden van de VN-vredesmissie in de Sahara (MINURSO) zijn in de bufferzone in de Sahara om de vermeende moord op twee Algerijnse vrachtwagenchauffeurs en hun gids te onderzoeken.
5 nov 17:48
De voormalige luchtmachtofficier Mokhtar Mediouni heeft op de Algerijnse televisie opgeroepen tot terreuraanslagen in Marokko.
3 nov 21:26
Het Algerijnse besluit om te stoppen met de levering van gas aan Europa via de Maghreb-Europese pijpleiding (EMPL) is "een bron van ernstige bezorgdheid".
3 nov 20:33
Rabat ontkent de aantijgingen van Algiers over de vermeende droneanval van het Marokkaanse leger waarbij maandag drie Algerijnse burgers om het leven zouden zijn gekomen.
3 nov 16:48
De Algerijnse autoriteiten houden Marokko verantwoordelijk voor de dood van drie Algerijnse burgers.
2 nov 18:39
De Portugese premier Antonio Costa beschreef de elektriciteitsinterconnectie tussen zijn land en Marokko als "fundamenteel" en benadrukte dat Marokko een alternatief kan zijn om Europa te bevoorraden.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi