Laatste nieuws over algerije
421 t/m 440 (van 791 artikelen)
18 mrt 13:12
De Marokkaanse minister van Buitenlandse Zaken geeft aan dat Marokko zich niet bemoeit met de recente ontwikkelingen in buurland Algerije.
15 mrt 14:05
Duizenden betogers zijn in Algerije de straat op gegaan om het vertrek te eisen van president Abdelaziz Bouteflika.
14 mrt 18:02
De meningen worden gepeild over de recente ontwikkelingen in Algerije.
12 mrt 14:47
In Algerije zijn dinsdag opnieuw duizenden demonstranten de straat opgegaan uit protest tegen president Abdelaziz Bouteflika.
11 mrt 11:01
Het tweede rondetafelgesprek betreffende de Marokkaanse Sahara, onder leiding van Horst Köhler, staat gepland op 21 en 22 maart in Genève.
8 mrt 18:28
Een van de Algerijnse oppositieleiders die aast op het presidentschap van het Noord-Afrikaanse land, Rachid Nekkaz, is vrijdag in Genève aangehouden.
8 mrt 12:59
De Algerijnse politie is uitgerukt om te voorkomen dat er opnieuw massale betogingen komen tegen het regime van de 82-jarige president Abdelaziz Bouteflika.
8 mrt 9:33
De Algerijnse president Abdelaziz Bouteflika heeft de medische tests in het Zwitserse ziekenhuis waar hij op 24 februari werd opgenomen, bijna doorlopen, zei de campagneleider voor zijn herverkiezing Abdelghani Zaalane donderdag.
6 mrt 19:01
Net als bij het eerste rondetafelgesprek, zullen Marokko, Algerije, Mauritanië en Polisario uitgenodigd worden.
4 mrt 9:33
In Algerije zijn honderden mensen zondagavond weer de straat opgegaan om te protesteren tegen president Bouteflika nadat bekend werd dat hij zich zondag had ingeschreven als kandidaat voor de verkiezingen.
3 mrt 20:40
Alle kandidaten voor de Algerijnse presidentsverkiezingen moeten zich in persoon aanmelden. Dat zei het hoofd van de verkiezingscommissie zondag.
3 mrt 14:51
In Algerije zijn weer duizenden mensen in de hoofdstad en andere steden de straat opgegaan.
1 mrt 18:03
Vele duizenden Algerijnen zijn weer de straat op gegaan om te betogen tegen het plan van de regering om de 81-jarige president Abdelaziz Bouteflika in april weer als presidentskandidaat naar voren te schuiven.
24 feb 18:50
De politie in de Algerijnse hoofdstad Algiers heeft zondag traangas afgevuurd om honderden demonstranten uiteen te jagen.
22 feb 18:03
Na het middaggebed gingen duizenden Algerijnen de straat om te protesteren tegen het kandidaatschap van Bouteflika voor een vijfde termijn als president van Algerije.
21 feb 15:35
Een Algerijnse straaljager is tijdens een trainingsvlucht neergestort.
10 feb 17:00
De Algerijnse president Abdelaziz Bouteflika, die al jaren geplaagd wordt door fysieke problemen, heeft zondag bevestigd dat hij beschikbaar is voor een vijfde termijn.
9 feb 15:52
Abdelaziz Bouteflika ambieert ondanks zijn fysieke problemen toch een vijfde termijn als president van Algerije.
6 feb 8:05
De Unie van de Arabische Maghreb is een intergouvernementele organisatie van 5 Arabische landen (Algerije, Libië, Marokko, Mauritanië en Tunesië) die samenwerkt op economisch en politiek vlak.
30 jan 20:18
De titelhouder mag zich gaan meten met het lokale elftal uit Algerije om zich te verzekeren van een startbewijs voor het eerstvolgende eindtoernooi.
<< < 20 21 22 23 24 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi