Laatste nieuws over algerije
461 t/m 480 (van 664 artikelen)
18 apr 18:33
De Algerijnse president Abdelaziz Bouteflika heeft de presidentsverkiezingen gewonnen.
12:40
De Algerijnse president Abdelaziz Bouteflika is bij de presidentsverkiezingen die donderdag van start gaan zowel de grootste kanshebber als een door miljoenen Algerijnen gehate kandidaat.
14 apr 14:39
Het leger in Algerije heeft afgelopen weekeinde zes militanten gedood bij operaties in het midden en oosten van het land.
3 apr 17:00
De Saharaanse bevolking van de kampen in Tindouf is het zat. In de afgelopen weken werd een reeks video's gepubliceerd waarin de slechte omstandigheden in Tindouf bekend werden.
27 mrt 16:39
De Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken John Kerry zal zijn lang uitgestelde bezoeken aan Marokko en Algerije volgende week toch maken. Dat meldde zijn woordvoerster gisteren.
19 mrt 17:46
Op de lijst van landen die het meest uitgeven aan wapens staat Marokko hoog genoteerd. Van het continent Afrika hoeft Marokko alleen buurland Algerije voor zich te dulden.
11:52
Zo'n honderd mensen van een nieuwe oppositiebeweging hebben zaterdag in Algiers geprotesteerd tegen de deelname van zittend president Abdelaziz Bouteflika aan de presidentsverkiezingen.
13 mrt 18:13
Een Algerijn die twaalf jaar zonder aanklacht vastzat in Guantanamo Bay is vrijgelaten en teruggestuurd naar zijn thuisland.
12 mrt 14:49
Cheb Khaled heeft de Marokkaanse nationaliteit gekregen van koning Mohammed VI maar blijft betrokken bij zaken in zijn vaderland Algerije.
5 mrt 17:34
Marokko beschuldigde Algerije er al van Syrische vluchtelingen naar Marokko te verjagen.
24 feb 12:06
De Algerijnse president Abdelaziz Bouteflika wil in de verkiezingen in april een nieuwe regeertermijn veiligstellen.
19 feb 15:02
Onlangs werd een Marokkaanse grenspost in het noorden beschoten door Algerijnse militairen. Marokko is daar uiteraard niet blij mee en heeft om uitleg gevraagd.
18 feb 16:55
De situatie tussen Marokko en Algerije dreigt opnieuw uit de hand te lopen.
12 feb 13:35
Een transportvliegtuig van het Algerijnse leger is in de Algerijnse provincie Oum el Bouaghi, in het noordoosten van het land, neergestort.
11 feb 14:31
Een transportvliegtuig van het Algerijnse leger is in de Algerijnse provincie Oum el Bouaghi, in het noordoosten van het land, neergestort.
11 feb 10:07
De bejaarde Algerijnse president Abdelaziz Bouteflika is te zwak om in april nog eens op te gaan voor herverkiezing.
10 feb 15:03
Afgelopen zondag heeft zich opnieuw een incident voorgedaan aan de Marokkaans-Algerijnse kust. Een Marokkaanse smokkelaar werd hierbij door de Algerijnse grensbewaking neergeschoten.
6 feb 17:36
Daar gaan we weer. Marokko en Algerije zijn elkaar wederom in de haren gevlogen. Ditmaal ligt de oorzaak bij de weigering van een delegatie met hooggeplaatste veiligheidsmensen.
4 feb 17:18
Mehdi Benatia is de man die Marokko met zijn leidinggevende rol moet leiden naar succes tijdens de Afrika Cup in 2015 in eigen land.
3 feb 17:27
Dagelijks vluchten honderden Syriërs hun land uit om een veiliger onderkomen te vinden. Een kleine groep komt uiteindelijk uit in Marokko.
<< < 22 23 24 25 26 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi