Laatste nieuws over algerije
41 t/m 60 (van 861 artikelen)
29 jun 15:52
De Spaanse regering gaat niet mee in de aantijgingen van Marokko waarin Algerije wordt beschuldigt voor het deels veroorzaken van de gewelddadige grensbestorming in Nador.
29 jun 14:45
De Verenigde Arabische Emiraten (VAE) hebben maandag een voorstel van VN-hoofd Antonio Guterres geblokkeerd om de voormalige Algerijnse buitenlandminister Sabri Boukadoum te benoemen als VN-gezant voor Libië
29 jun 2:18
De speciale gezant van Algerije bij de Arabische Maghreb-staten, Ammar Bellani, ontkent dat zijn land iets te maken heeft met de gewelddadige bestorming van de Spaans-Marokkaanse grens door migranten.
29 jun 0:11
Door bosbranden in de Algerijnse regio Sétif zijn sinds zondag drie doden en 26 gewonden gevallen.
28 jun 19:42
De Marokkaanse ambassade in Spanje beschuldigt buurland Algerije van "opzettelijke laksheid" bij de controle van de grens met Marokko.
28 jun 4:04
De leiders van de NAVO-landen komen bijeen om de uit een winterslaap ontwaakte militaire alliantie nieuwe richting te geven.
26 jun 16:22
Duizenden mensen hebben in een protestmars in het centrum van Madrid tegen de NAVO betoogd.
20 jun 23:14
Het Algerijnse ministerie van Toerisme heeft reisbureau in het land bevolen om werkrelaties met Spanje te beëindigen.
19 jun 17:30
Spanje probeert als gastland van de volgende NAVO-top militaire steun te verkrijgen in de politieke crises met Marokko en Algerije
18 jun 21:47
De Venezolaanse president Nicolas Maduro heeft tijdens zijn recente bezoek aan Algerije beloofd om financiële steun te verlenen aan het separatistische Polisario-Front.
17 jun 19:30
Spanje en Mauritanië hebben woensdag het Verdrag van Vriendschap, goed Nabuurschap en Samenwerking aangenomen.
15 jun 23:25
De Spaanse minister van Energie en Milieu, Teresa Ribera, noemde de opmerkingen van het Algerijnse staatspersbureau over de Spaanse minister van Buitenlandse Zaken woensdag "onaanvaardbaar".
15 jun 16:55
De Algerijnse president Abdelmadjid Tebboune heeft zijn minister van Financiën, Abderrahmane Raouia, van zijn functie ontheven.
13 jun 23:37
Oud-premier Abdelilah Benkirane van de Partij voor Rechtvaardigheid en Ontwikkeling (PJD) heeft Algerije gewaarschuwd voor de gevolgen van een verdere escalatie van het conflict met Marokko.
13 jun 22:47
De Spaanse minister van Economische Zaken Nadia Calpino is niet verrast door het besluit van Algerije om de vriendschapsband met Spanje op te schorten.
13 jun 18:41
De goudreserves van Marokko worden geschat op 22,12 metrische ton, de op vier na grootste in Afrika.
13 jun 12:19
He recente besluit van Algerije om de banden met Spanje op te schorten toont aan dat Algerije een veiligheidsrisico vormt voor Europa.
10 jun 23:34
De Algerijnse autoriteiten ontkennen dat de handel met Spanje is stilgelegd.
10 jun 21:11
De Algerijnse president Abdelmadjid Tebboune en zijn Venezolaanse ambtgenoot Nicolas Maduro hebben donderdag opgeroepen tot een referendum over de Westelijke Sahara.
10 jun 18:15
Algerije zet met zijn ruzie met Spanje ook de verstandhouding met de Europese Unie op het spel, waarschuwt de EU.
< 1 2 3 4 5 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi