Laatste nieuws over algerije
41 t/m 60 (van 620 artikelen)
19 mrt 20:32
Marokko en Rusland bespraken deze week onder meer de kwestie van de Sahara tijdens een bijeenkomst in het Kremlin in Moskou.
19 mrt 7:12
Op 18 maart 2021 ligt El Arja er verlaten bij. Marokkaanse boeren in het agrarische deel van Figuig, nabij de Marokkaans-Algerijnse grensstreek, moesten halsoverkop het gebied verlaten.
18 mrt 22:22
Het geplande protest van de inwoners van Figuig is in de soep gelopen nadat Marokkaanse veiligheidstroepen massaal aanwezig waren om onrusten aan de Algerijns-Marokkaanse grensstreek de kop in te drukken
18 mrt 12:14
In de buurt van de Algerijnse havenstad Béjaïa heeft zich in de nacht van woensdag op donderdag een aardbeving met een kracht van 6 op de Schaal van Richter voorgedaan.
17 mrt 20:56
Het Marokkaanse leger blijkt toch niet aanwezig te zijn in het Oost-Marokkaanse Figuig
16 mrt 19:57
De Koninklijk Strijdkrachten (FAR) zijn zojuist aangekomen in het Oost-Marokkaanse Figuig.
15 mrt 21:58
Israël heeft vorige week een lading coronavaccins gedoneerd aan Algerije
15 mrt 19:09
De lokale bevolking in het Oost-Marokkaanse Figuig heeft van het Algerijnse leger het bericht ontvangen dat ze hun boerderijen in El Arja moeten evacueren.
15 mrt 18:56
Bij een protest van Algerijnse demonstranten in de Franse hoofdstad werd vrijdag de vrouw van de Algerijnse ambassadeur in Frankrijk belaagd.
12 mrt 20:15
Het Pasteur Instituut in Algerije meldt dat het land zijn eerste 13 gevallen van de Nigeriaanse coronavariant heeft aangetroffen
10 mrt 21:18
Het nieuws over een vlucht uit Israël die een tussenlanding maakte in Algerije wordt veel besproken en zet vraagtekens bij het anti-normalisatie standpunt van Algiers
8 mrt 8:58
De Italiaanse politie heeft een vermeende handlanger opgepakt van de extremisten die in 2015 aanslagen pleegden in Parijs.
6 mrt 14:56
Duizenden Algerijnen kwamen vrijdag bijeen in Algiers en andere steden in het land
15:21
De Marokkaanse autoriteiten hebben besloten de luchtverbindingen met Algerije en Egypte tot 21 maart op te schorten.
3 mrt 19:10
De afgelopen vier decennia hebben meerdere activisten Algerije beschuldigd de rechten van Sahrawi te hebben geschonden.
3 mrt 15:48
Het voornemen van Marokko om cannabis voor medische doeleinden te legaliseren zal volgens Algerije leiden tot instabiliteit bij buurlanden en de Sahel-regio
3 mrt 6:01
De Franse president Emmanuel Macron heeft dinsdag erkend dat de Algerijnse vrijheidsstrijder Ali Boumendjel tijdens de Algerijnse onafhankelijkheidsoorlog in 1957 "in de naam van Frankrijk" is gemarteld en vermoord.
1 mrt 20:56
De leider van de Algerijnse politieke partij Movement of Society for Peace (MSP) Abderazak Makr heeft opgeroepen om Marokko uit te sluiten van de Arabische Maghreb Unie (UMA).
1 mrt 20:24
Marokko heeft VN-secretaris-generaal Antonio Guterres en lidstaten van de VN-Veiligheidsraad een brief gestuurd om de anti-Marokko sentimenten van Algerije en het Polisario-front te ontkrachten.
1 mrt 18:30
Het voornemen van Marokko om de teelt, export en verkoop van cannabis voor medische doeleinden te legaliseren is met veel kritiek belicht door Algerijnse staatsmedia
< 1 2 3 4 5 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi