Laatste nieuws over ali b
1 t/m 20 (van 195 artikelen)
9 jan 12:55
li B prijkt zaterdagochtend in zijn ondergoed op een foto naast zijn interview met VROUW, de weekendbijlage van De Telegraaf.
8 dec 17:29
tichting Music#MeToo geeft zich nog niet gewonnen in de zaak tegen platenlabel Warner Music en managementbureau SPEC over vermeend wangedrag van verschillende rappers.
8 dec 13:06
De rappers Boef, Ali B en Ronnie Flex mogen niet gehoord worden over eventueel wangedrag.
20:30
li B brengt volgend jaar niet een maar vier nieuwe albums uit. Alle platen krijgen hun eigen stijl, zo onthult hij in een interview met het AD.
9 nov 14:12
Rapper Boef is na vier jaar "in goed overleg" weggegaan bij zijn managementbureau Spec.
27 okt 18:12
Over zes weken, op 8 december, wordt bekendgemaakt of de getuigenverhoren van onder anderen rappers Boef, Ali B en Ronnie Flex door mogen gaan.
11 sep 11:09
Weinig jonge acteurs zullen dit najaar meer op televisie te zien zijn dan Hamza Othman.
7 sep 23:50
Ali B is sinds een paar maanden keihard aan het trainen. De rapper is inmiddels topfit en wil graag anderen inspireren en helpen om meer te bewegen.
1 sep 19:36
Het is prima als vrienden elkaar onderling 'flikkers' of 'mongolen' noemen. Maar het is niet de bedoeling dat iedereen die termen gebruikt om homoseksuelen en mensen met het syndroom van Down aan te duiden.
20 aug 17:42
Ali B had vroeger nogal wat vervelende bijnamen. Zo werd hij door zijn familie 'scheve opa' genoemd en was zijn bijnaam op straat 'scheve'.
9 jul 16:57
olgens Ali B is er niets mooiers dan grootouders samen met hun kinderen leuke dingen te laten doen en daarmee fijne herinneringen te maken.
1 jul 19:06
Na juryrollen in The Voice, X Factor en We Want More gaat Ali B opnieuw talenten beoordelen in een tv-programma.
2 jun 16:51
Ali B, Boef en Ronnie Flex hoeven zich voorlopig niet bij de rechter te melden. De rappers zijn in beroep gegaan tegen de oproep om vragen te beantwoorden over hun vermeende wangedrag.
20 mei 12:26
Ali B, Boef en Ronnie Flex worden binnenkort onder ede verhoord. De rappers moeten ten overstaan van de rechter vragen beantwoorden van de Stichting Music#MeToo over hun vermeende wangedrag.
13 mei 15:04
Ali B gaat terugkijken op zijn leven en delen wat voor groei hij door de jaren heen heeft doorgemaakt en hoe hij dat precies gedaan heeft.
6 mei 14:59
Internationaal recht beschouwt de hele Westelijke Jordaanoever als bezet gebied
1 mei 14:53
John de Mol en Ali B overwegen een gang naar de rechter om de aanhoudende problemen met bitcoinfraude aan te pakken.
28 apr 14:39
Ali B heeft prins Constantijn mogelijk aan een nieuwe carrière geholpen. De jongste broer van koning Willem-Alexander blijkt namelijk ook aardig te kunnen zingen.
27 apr 17:58
li B zit al meer dan 16 jaar in het vak maar maandag op Koningsdag beleefde hij het mooiste optreden van zijn carrière.
24 apr 15:53
Ali B, Ronnie Flex, Glen Faria, Gerard Joling en Wolter Kroes geven maandagmiddag op Koningsdag miniconcerten voor ouderen.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi