Laatste nieuws over ali b
81 t/m 100 (van 286 artikelen)
3 jun 12:36
De Israëlische premier Benjamin Netanyahu heeft de tegenaanval geopend op een coalitie van tegenstanders die zonder hem willen regeren.
2 jun 21:41
Na twaalf jaar komt in Israël het einde in zicht van het premierschap Benjamin Netanyahu.
2 jun 9:52
Israëlische politici die hopen een regeringscoalitie te vormen zonder de huidige premier Benjamin Netanyahu en zijn Likoed-partij, hebben hun eindspurt ingezet.
31 mei 21:03
In een recente video deelde de voormalige Israëlische Minister van Defensie Naftali Bennett een foto van het Shifa International Hospital in Pakistan en beweerde dat het om het Al-Shifa Hospital in Gaza zou gaan.
30 mei 20:18
De tegenstanders van premier Benjamin Netanyahu hebben besloten de onderlinge verschillen even te vergeten en gezamenlijk een nieuwe regering vormen in Israël.
20 mei 21:55
Rapper Boef is na een paar maanden terug bij managementbureau Spec. Dat laat Sofiane Boussaadia, zoals hij voluit heet, donderdag weten in zijn Instagram Stories.
2 apr 6:47
at radiozenders vorige week de keuze maakten om muziek van Bilal Wahib niet langer te draaien, heeft impact gehad op de Top 40 van deze week.
23 mrt 22:32
De Israëlische premier Netanyahu heeft de Israëlische verkiezingen nipt gewonnen, voorspellen prognoses na sluiting van de stemlokalen.
3 mrt 14:31
Stichting Music#MeToo is dinsdag naar de Hoge Raad gestapt om een cassatieberoep in gang te zetten.
3 mrt 6:01
De Franse president Emmanuel Macron heeft dinsdag erkend dat de Algerijnse vrijheidsstrijder Ali Boumendjel tijdens de Algerijnse onafhankelijkheidsoorlog in 1957 "in de naam van Frankrijk" is gemarteld en vermoord.
9 jan 12:55
li B prijkt zaterdagochtend in zijn ondergoed op een foto naast zijn interview met VROUW, de weekendbijlage van De Telegraaf.
8 dec 17:29
tichting Music#MeToo geeft zich nog niet gewonnen in de zaak tegen platenlabel Warner Music en managementbureau SPEC over vermeend wangedrag van verschillende rappers.
8 dec 13:06
De rappers Boef, Ali B en Ronnie Flex mogen niet gehoord worden over eventueel wangedrag.
19 nov 20:30
li B brengt volgend jaar niet een maar vier nieuwe albums uit. Alle platen krijgen hun eigen stijl, zo onthult hij in een interview met het AD.
9 nov 14:12
Rapper Boef is na vier jaar "in goed overleg" weggegaan bij zijn managementbureau Spec.
27 okt 18:12
Over zes weken, op 8 december, wordt bekendgemaakt of de getuigenverhoren van onder anderen rappers Boef, Ali B en Ronnie Flex door mogen gaan.
11 sep 11:09
Weinig jonge acteurs zullen dit najaar meer op televisie te zien zijn dan Hamza Othman.
7 sep 23:50
Ali B is sinds een paar maanden keihard aan het trainen. De rapper is inmiddels topfit en wil graag anderen inspireren en helpen om meer te bewegen.
1 sep 19:36
Het is prima als vrienden elkaar onderling 'flikkers' of 'mongolen' noemen. Maar het is niet de bedoeling dat iedereen die termen gebruikt om homoseksuelen en mensen met het syndroom van Down aan te duiden.
20 aug 17:42
Ali B had vroeger nogal wat vervelende bijnamen. Zo werd hij door zijn familie 'scheve opa' genoemd en was zijn bijnaam op straat 'scheve'.
<< < 3 4 5 6 7 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi