Laatste nieuws over almere
1 t/m 20 (van 86 artikelen)
10 dec 17:25
Ruim een derde van de vacatures in het voortgezet onderwijs geldt nu al als ‘moeilijk vervulbaar’ en over tien jaar is er een tekort aan 1700 extra voltijdbanen. Dat meldt de Algemene Onderwijsbond (AOb) na onderzoek.
7 sep 23:50
Ali B is sinds een paar maanden keihard aan het trainen. De rapper is inmiddels topfit en wil graag anderen inspireren en helpen om meer te bewegen.
4 jul 12:10
Özcan Akyol vindt de taakstraf van zijn bedreiger te laag. "Ik vind het allemaal nogal pover, die drie daagjes schoffelen", schrijft hij in zijn column in het AD.
13 apr 23:22
Opnieuw zijn er branden geweest in zendmasten, maandagavond ging het om twee in Almere. Beide branden waren snel onder controle, aldus een woordvoerder van de Veiligheidsregio.
26 feb 14:15
De twee strafzaken in hoger beroep over de moord op Eneco-monteur Ali Motamed worden alsnog tegelijkertijd en door dezelfde rechters behandeld.
28 jan 0:57
Scoren deed het 19-jarige jeugdproduct maandagavond namens Jong AZ Alkmaar, de ploeg waarmee hij rouleert in de Keuken Kampioen Divisie!
24 jan 11:26
De man die een tijd geleden 'in the picture' stond bij bondscoach Vahid Halilhodžić, mag voorlopig schitteren in de Keuken Kampioen Divisie!
11 jan 18:08
De door bondscoach Vahid Halilhodžić begeerde linksback kan én mag op een niveau lager vlieguren gaan maken.
28 okt 8:01
De politieke partij NIDA wil na de steden Rotterdam en Den Haag in 2022 ook dingen naar raadszetels in Almere. De partij, die zegt door de islam te zijn geïnspireerd, wordt in Almere aangevoerd door zittend raadslid Hassan Buyatui.
1 sep 14:17
Soufyan Ahannach speelt de rest van het seizoen voor de Belgische club Union. Zijn werkgever Brighton & Hove Albion verhuurt de Nederlandse buitenspeler voor een jaar.
22 aug 19:16
Het Openbaar Ministerie heeft lange celstraffen geëist tegen twee 25-jarige mannen voor hun betrokkenheid bij mislukte moordaanslagen.
18 jul 12:13
De Amsterdamse crimineel Naoufal F. is veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf. De rechtbank Amsterdam legde hem donderdag de hoogste celstraf op vanwege het voorbereiden en aansturen van de moord op Iraniër Ali Motamed, eind 2015 in Almere.
26 apr 23:19
De burgemeester van Almere heeft het centrum van de stad aangewezen als veiligheidsrisicogebied om te voorkomen dat rivaliserende groepen jongeren met elkaar op de vuist gaan.
11 mrt 12:34
Cabaretiers Najib Amhali, Rayen Panday en Anuar komen dit jaar voor het eerst met een ‘Ramadan Conference’.
27 okt 12:03
Ali B heeft zijn theatertour Koorts met een jaar uitgesteld vanwege persoonlijke omstandigheden.
4 jul 17:19
Een 53-jarige vrouw uit Almere verdient volgens justitie tien jaar celstraf voor poging tot moord op haar partner.
29 aug 17:05
Een veertienjarig meisje uit Almere is maandag overleden aan de gevolgen van de verwondingen die zij vrijdag heeft opgelopen bij een schietincident. Dat heeft het Openbaar Ministerie dinsdag bekendgemaakt.
29 jun 10:34
Ali B heeft woensdagmiddag de Ali B Muziekids Studio geopend in Almere.
16 okt 13:20
In Zwolle zijn twee bewoners overleden bij een brand op hun woonboot. De brand brak in de nacht van zaterdag op zondag rond 02.30 uur uit.
16 okt 13:15
Een automobilist is zaterdagavond het politiebureau aan de Bivak in Almere binnengereden.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi