Laatste nieuws over ambassade
41 t/m 60 (van 219 artikelen)
8 jul 17:24
Koning Mohammed VI heeft maandag 19 ambassadeurs benoemd om Marokko in verschillende landen over de hele wereld te vertegenwoordigen.
6 jul 13:44
Het is de eerste keer sinds de uitbraak van het coronavirus dat koning Mohammed VI de ministerraad bijeen riep.
12 jun 21:35
Dat is het standpunt van het Algerijnse Ministerie van Buitenlandse Zaken als reactie op de uitlatingen van de Marokkaanse buitenlandminister Nasser Bourita.
12 jun 19:11
De Marokkaanse minister van Buitenlandse Zaken Nasser Bourita heeft dinsdag de Algerijnse ambassadeur in Marokko, Abdelhamid Abdaoui, ter verantwoording geroepen.
10 jun 19:24
De Marokkaanse Minister van Buitenlandse Zaken Nasser Bourita uit zijn onvrede over de recente uitlatingen van een Algerijnse functionaris
9 jun 18:33
Algerije drong aan op het vertrek van de Marokkaanse consul die volgens Algerijnse autoriteiten een spion is.
16 mei 17:23
De Marokkaanse ambassadeur voor Algerije moet zich verantwoorden over de recente uitlatingen van de Marokkaanse consul
12 mei 16:09
Tientallen Marokkaanse demonstranten werden maandag beboet door de Franse politie tijdens een protest bij de Marokkaanse ambassade in Parijs
1 mei 10:10
Het coronavirus is niet door mensen ontwikkeld en China heeft in alle openheid snel al het mogelijke gedaan de verspreiding te voorkomen.
30 apr 9:19
De toekomstige Democratische presidentskandidaat Joe Biden zal de Amerikaanse ambassade in Israël in Jeruzalem houden, mocht hij het Witte Huis halen.
26 mrt 10:28
De Amerikaanse ambassadeur in Groot-Brittannië Woody Johnson beschuldigt China ervan de wereld onnodig in gevaar te hebben gebracht door de informatieverspreiding over de uitbraak van het coronavirus te onderdrukken.
11 mrt 18:58
De Marokkaanse ambassade in Berlijn heeft dinsdag een informatiecentrum opgezet om de Marokkaanse gemeenschap in Duitsland te helpen.
6 mrt 14:55
Twee terroristen hebben een zelfmoordaanslag gepleegd bij de Amerikaanse ambassade in Tunesië. Daardoor kwam een agent om het leven en raakten meerdere politiemensen gewond, melden de autoriteiten.
7 jan 14:44
Gambia volgt daarmee het voorbeeld van Ivoorkust en De Comoren
1 jan 13:10
De Iraanse geestelijke leider heeft beschuldigingen van de Amerikaanse president Trump over ongeregeldheden voor de ambassade van de VS in Bagdad fel weersproken.
31 dec 15:24
De Amerikaanse president Donald Trump zegt dat Iran dinsdag de aanval op de Amerikaanse ambassade in Irak "orkestreerde" en houdt het land daarvoor verantwoordelijk.
11 dec 13:16
Het Amerikaanse besluit in 2017 om de ambassade te verhuizen van Tel Aviv naar Jeruzalem leidde wereldwijd tot protest
10 dec 15:37
Meerdere Kamerleden wilden weten wat zich nou precies vorige week heeft afgespeeld in de aanloop naar de afspraak met de Marokkaanse ambassadeur
29 sep 13:11
De Amerikaans-Marokkaanse rapper is de eerste ambassadeur van de campagne geworden en benadrukte de bijdrage die immigranten leveren aan de muziekindustrie.
8 jul 9:06
Prinses Rima bint Bandar Al-Saud werd in april bij koninklijk besluit benoemd als eerste Saoedische vrouwelijke ambassadeur
< 1 2 3 4 5 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi