Laatste nieuws over ambassadeur
1 t/m 20 (van 98 artikelen)
31 mrt 14:34
Door de diplomatieke rel tussen Marokko en Duitsland is ook de benoeming van de nieuwe Duitse Ambassadeur in Marokko nog niet officieel gemaakt.
21 mrt 11:12
De Russische ambassadeur in de Verenigde Staten is zondag teruggekeerd in Moskou.
15 mrt 18:56
Bij een protest van Algerijnse demonstranten in de Franse hoofdstad werd vrijdag de vrouw van de Algerijnse ambassadeur in Frankrijk belaagd.
5 mrt 18:13
De opschorting van alle contacten met Duitse vertegenwoordigingen in Marokko heeft gevolgen voor ontwikkelingsprojecten waarbij Duitse instellingen betrokken zijn.
3 mrt 16:37
Duitsland heeft de Marokkaanse ambassadeur in Berlijn opgeroepen om tekst en uitleg te geven over de eenzijdig opgelegde radiostilte tussen Marokko en Duitse diplomaten in Marokko
12 feb 19:54
Twee mannen op motorfietsen hebben donderdagavond geprobeerd de Marokkaanse ambassadeur in Burkina Faso Youssef Slaoui te doden.
5 feb 13:45
Spanje zou Jose Maria Ridao, de voormalige adjunct-directeur van de Spaanse krant El Pais, kunnen benoemen tot ambassadeur in Marokko
3 feb 17:07
De Spaanse ambassadeur in Rabat is woensdag opgeroepen op het hoofdkantoor van het ministerie van Buitenlandse Zaken
2 feb 15:27
Minister Stef Blok van Buitenlandse Zaken roept de ambassadeur van Myanmar op het matje. Dat gebeurt naar aanleiding van de militaire staatsgreep in het land.
12 sep 17:41
Het Palestijnse Ministerie van Buitenlandse Zaken meldde vrijdag dat het zijn ambassadeur in Bahrein heeft teruggeroepen naar Manama
13 aug 19:53
Het Palestijnse Ministerie van Buitenlandse Zaken meldde donderdag dat het zijn ambassadeur in de Verenigde Arabische Emiraten (VAE) heeft teruggeroepen
8 jul 17:24
Koning Mohammed VI heeft maandag 19 ambassadeurs benoemd om Marokko in verschillende landen over de hele wereld te vertegenwoordigen.
6 jul 13:44
Het is de eerste keer sinds de uitbraak van het coronavirus dat koning Mohammed VI de ministerraad bijeen riep.
12 jun 21:35
Dat is het standpunt van het Algerijnse Ministerie van Buitenlandse Zaken als reactie op de uitlatingen van de Marokkaanse buitenlandminister Nasser Bourita.
12 jun 19:11
De Marokkaanse minister van Buitenlandse Zaken Nasser Bourita heeft dinsdag de Algerijnse ambassadeur in Marokko, Abdelhamid Abdaoui, ter verantwoording geroepen.
10 jun 19:24
De Marokkaanse Minister van Buitenlandse Zaken Nasser Bourita uit zijn onvrede over de recente uitlatingen van een Algerijnse functionaris
9 jun 18:33
Algerije drong aan op het vertrek van de Marokkaanse consul die volgens Algerijnse autoriteiten een spion is.
16 mei 17:23
De Marokkaanse ambassadeur voor Algerije moet zich verantwoorden over de recente uitlatingen van de Marokkaanse consul
1 mei 10:10
Het coronavirus is niet door mensen ontwikkeld en China heeft in alle openheid snel al het mogelijke gedaan de verspreiding te voorkomen.
26 mrt 10:28
De Amerikaanse ambassadeur in Groot-Brittannië Woody Johnson beschuldigt China ervan de wereld onnodig in gevaar te hebben gebracht door de informatieverspreiding over de uitbraak van het coronavirus te onderdrukken.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi