Laatste nieuws over amerika
61 t/m 80 (van 397 artikelen)
10 mei 22:00
Het Amerikaanse leger heeft de Marokkaanse autoriteiten verzocht om hun personeel te helpen de Marokkaanse cultuur en taal (Darija) te leren kennen.
29 apr 14:00
De 14e editie van de "African Lion 2017", een gezamenlijke militaire oefening tussen de Marokkaanse Koninklijke strijdkrachten (FAR) en het Amerikaanse leger, is afgerond.
6 apr 11:49
De Amerikaanse wapenleverancier Raytheon heeft een flinke order voor de Marokkaanse defensie.
2 mrt 17:32
Voor Amerikanen die naar Europa reizen zou de visumplicht moeten worden ingevoerd. Een meerderheid van het Europees Parlement stemde daar donderdag voor.
19 feb 19:01
De Israëlische premier Netanyahu heeft een jaar geleden een Amerikaans vredesplan voor het Midden-Oosten afgewezen.
25 jan 16:00
Het item uit Zondag met Lubach waarin Nederland zich zogenaamd voorstelt aan president Donald Trump van de Verenigde Staten heeft tot een petitie geleid in Amerika. De initiatiefnemer wil dat het Witte Huis serieus werk maakt van de vraag of Nederland na Amerika op de tweede plaats kan komen.
25 jan 12:15
De Amerikaanse president Donald Trump lanceert woensdag en reeks maatregelen die zijn gericht tegen illegale immigratie.
12 jan 10:35
Veilig, hygiënisch en vriendelijke mensen, dat is de conclusie van een Amerikaanse toerist terwijl hij door de medina van Marrakech wandelt.
11 jan 20:01
Voor de één is het een gruwel, voor de ander een bron van vermaak.
5 jan 14:00
Een Amerikaanse rechter in Columbia veroordeelde gisteren de echtgenoot van een Amerikaanse diplomaat in Rabat tot 30 maanden gevangenisstraf voor seksueel misbruik van een Marokkaanse huishoudster.
5 jan 11:49
Amerikaanse studenten van de universiteit New England in Tanger brengen in de video het Marokkaanse volkslied ten gehore.
28 dec 19:04
APHIS, de Amerikaanse import controle-instantie, heeft een federaal verbod uitgegeven voor de toegang tot de Verenigde Staten van sinaasappelen en clementines die uit Berkane afkomstig zijn.
20 dec 13:02
De Amerikaanse ambassade en de consulaten in Istanbul en Adana blijven dinsdag gesloten, nadat iemand in de nacht van maandag op dinsdag schoten loste voor het ambassadegebouw in Ankara. Niemand raakte gewond en de schutter is opgepakt.
13 dec 20:00
De veiligheidsdiensten in Marokko zullen de komende periode nog scherper moeten zijn.
11 dec 10:01
Een Amerikaanse toerist pleegde zelfmoord in haar hotelkamer in Marrakech na het innemen van een dodelijke dosis van een giftige stof afgelopen donderdag.
9 dec 8:06
Een delegatie van Amerikaanse producenten van grote studio's en tv-zenders brengt een bezoek aan een aantal Marokkaanse steden aan de zijlijn van het International Film Festival in Marrakech.
10:12
De voormalige Cubaanse leider Fidel Castro is zaterdag overleden.
9 nov 9:29
De winnaar van de Amerikaanse presidentsverkiezingen Donald Trump moet nog even wachten voordat hij ook formeel de president van de Verenigde Staten is.
7 okt 12:30
Acht mensen, onder wie zes militairen, worden er in de Verenigde Staten van beschuldigd "gevoelige" spullen van het Amerikaanse leger via internet te hebben verkocht aan kopers in onder andere China en Rusland.
30 sep 16:22
Saudi-Arabië veroordeelt de Amerikaanse 11 septemberwet, die het mogelijk maakt dat slachtoffers en nabestaanden van de aanslagen de oliestaat aanklagen.
<< < 2 3 4 5 6 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi