Laatste nieuws over amnesty international
1 t/m 20 (van 37 artikelen)
24 nov 13:32
De Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) en de Dienst Terugkeer en Vertrek (DT&V) valt niets te verwijten in de zaak van de Bahreinse asielzoeker Ali Mohammed al-Showaikh
21 nov 12:28
Meer dan zestig gevangenen zijn zaterdag uit een Libanese gevangenis ontsnapt.
20 nov 10:41
Turkije heeft in verschillende provincies advocaten opgepakt die banden zouden hebben met Koerdische organisaties.
19 nov 7:35
De Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) is te streng voor asielzoekers als het gaat om het bewijzen van hun identiteit en nationaliteit, stelt Amnesty International op basis van eigen onderzoek.
18 nov 8:09
Mensenrechtenorganisaties slaan alarm over de verspreiding van het coronavirus in Syrië.
18 nov 8:08
Qatar, de gastheer van het wereldkampioenschap voetbal in 2022, voert nog altijd te weinig hervormingen door om de omstandigheden van buitenlandse gastarbeiders te verbeteren, stelt Amnesty International.
9 nov 16:59
Een Turkse journaliste die bekendstaat als kritisch tegenover de regering, moet op bevel van een rechtbank in Ankara worden vrijgelaten.
7 sep 8:08
Amnesty International roept samen met Dokters van de Wereld en het Meldpunt Vreemdelingendetentie de regering op te stoppen met isolatie in vreemdelingendetentie.
14 jul 15:31
De reactie van Amnesty International op de verzoeken van de Marokkaanse regering liet even op zich wachten
6 jul 16:42
Marokko beschouwt het uitblijven van een antwoord van de mensenrechten-NGO als non-respons
3 jul 15:26
De Marokkaanse premier Saad Eddine El Othmani heeft Amnesty International opnieuw gevraagd bewijs te leveren voor hun recente beschuldiging van spionage inzake journalist Omar Radi
23 jun 16:54
De Marokkaanse autoriteiten zouden gebruik hebben gemaakt van het het spionagemalware 'Pagesus' van het Israëlische bedrijf NSO Group.
27 dec 11:27
China ontkent dat het in het geheim de Oeigoerse academicus Tashpolat Tiyip ter dood heeft veroordeeld. Mensenrechtenorganisatie Amnesty International vermoedde in september al een "geheime en onrechtvaardige veroordeling".
2 okt 12:03
De mensenrechtenorganisatie bekritiseerde de Marokkaanse rechtbank voor het veroordelen van de journaliste voor het laten uitvoeren van abortus
1 aug 19:08
Facebook heeft honderden 'nepaccounts' uit Saoedi-Arabië verwijderd van mensen die volgens Facebook banden hebben met de regering uit dat land.
8 jun 9:42
Het openbaar ministerie in Saudi-Arabië wil dat een man van 18 jaar de doodstraf krijgt omdat hij in zijn kinderjaren heeft deelgenomen aan protesten tegen de regering.
29 mei 7:50
Na recent onderzoek in de noordelijke deelstaat Rakhine in Myanmar, zegt Amnesty International nieuwe bewijzen in handen te hebben van oorlogsmisdaden en andere mensenrechtenschendingen begaan door het leger van Myanmar.
12 dec 13:04
Amnesty International beschuldigt EU-landen van het meewerken aan het mishandelen en uitbuiten van migranten in Libië.
29 nov 8:05
Amnesty International gaf gisteren een verklaring uit.
31 okt 9:19
Gedetineerden die in speciale terrorismeafdelingen zitten in De Schie en Vught worden daar onder inhumane omstandigheden vastgehouden.
1 2 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi