Laatste nieuws over amnesty
1 t/m 20 (van 113 artikelen)
4 mei 14:42
Iran is van plan om deze maand nog de Zweeds-Iraanse wetenschapper Ahmadreza Djalali te executeren.
26 apr 1:49
PSU-parlementslid Nabila Mounib heeft een wetsvoorstel ingediend om algemene amnestie te verlenen aan Hirak-gedetineerden.
8 apr 10:09
e verslaggeving van de NOS rond het WK Qatar zal "journalistiek en serieus" zijn. Dat laat een woordvoerder van de NOS vrijdag weten, na een oproep van Freek de Jonge.
7 apr 11:53
Een Turkse rechtbank heeft vandaag het strafproces voor de in 2018 vermoorde Saoedische journalist Jamal Khashoggi overgedragen aan Saoedi-Arabië, waar de opdracht voor de moord vermoedelijk vandaan kwam.
7 apr 9:55
Een Turkse rechtbank heeft besloten de moordzaak rondom de Saoedische journalist Jamal Khashoggi te staken en over te dragen aan de autoriteiten in Saoedi-Arabië.
7 apr 1:01
De Spaanse tak van Amnesty International (AI) heeft de Spaanse premier Pedro Sanchez verzocht om mensenrechten aan te kaarten tijdens zijn bezoek aan Rabat donderdag.
29 mrt 7:11
Amnesty International roept wereldvoetbalbond FIFA op veel meer te doen voor migranten in Qatar.
29 mrt 7:08
"Ik ben een optimistisch mens", antwoordt secretaris-generaal Gijs de Jong van de KNVB als hem naar het nut van een wereldkampioenschap voetbal in Qatar wordt gevraagd.
26 mrt 21:11
De rechtbank van Parijs heeft vrijdag de smaad-aanklachten die door Marokko zijn aangespannen tegen Franse organisaties die Rabat beschuldigden van het gebruik van Pegasus-spyware, niet-ontvankelijk verklaard.
16 feb 19:58
De Duitse biotechnoloog BioNTech heeft een vaccinfabriek ontwikkeld die is gemaakt van zeecontainers.
1 feb 11:57
Amnesty International beschuldigt Israël in een nieuw rapport van het voeren van apartheidspolitiek tegen Palestijnen.
30 jan 16:20
Een rechtbank in Egypte heeft tien leden van de verboden islamitische Moslimbroederschap ter dood veroordeeld.
8 jan 22:10
In aanloop naar de 20e verjaardag van de omstreden gevangenis Guantánamo Bay op Cuba heeft mensenrechtenorganisatie Amnesty International de Amerikaanse president Joe Biden om sluiting gevraagd.
2 dec 14:00
Amnesty International heeft Max Verstappen aangemoedigd zich uit te spreken over de mensenrechtensituatie in Saoedi-Arabië.
24 nov 16:01
Techconcern Apple heeft een aanklacht ingediend tegen een bedrijf dat in opdracht van overheden iPhones hackt.
25 okt 22:16
De maatregelen die de Nederlandse overheid heeft genomen om herhaling van het toeslagenschandaal te voorkomen schieten tekort.
22 okt 19:00
Israël heeft zes Palestijnse maatschappelijke organisaties (ngo’s) als terroristisch bestempeld.
22 sep 10:51
Volgens de rechtbank maakt de Koninklijke Marechaussee zich niet schuldig aan etnisch profileren bij het controleren van mensen die Nederland willen binnenkomen.
7 sep 3:18
Syrische vluchtelingen die naar hun land terugkeren lopen het risico op gevangenzetting, verkrachting, marteling en verdwijning.
8 aug 21:55
Een Saoedische rechtbank heeft de voormalige Hamas-vertegenwoordiger Mohammed Al-Khudari zondag veroordeeld tot een gevangenisstraf van 15 jaar.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi