Laatste nieuws over amnesty
21 t/m 40 (van 73 artikelen)
29 jan 10:00
Amnesty International heeft zaterdag gewaarschuwd dat een Amerikaans inreisverbod voor vluchtelingen en immigranten 'catastrofale consequenties' zal krijgen. Luisterend naar de regering-Trump, aldus de mensenrechtenorganisatie, wordt onze grootste vrees nu bewaarheid.
2 nov 21:31
De autoriteiten in Moskou hebben medewerkers van Amnesty International (AI) de toegang tot hun kantoor in de Russische hoofdstad geweigerd.
4 okt 13:13
Rijke landen onttrekken zich volgens Amnesty International in de wereldwijde vluchtelingencrisis aan hun verantwoordelijkheid.
13 jul 13:12
De veiligheidsdienst in Egypte martelt op grote schaal tegenstanders van het regiem. Bovendien verdwijnen er zomaar mensen.
30 mei 9:25
Een militaire rechtbank in Egypte heeft zondag acht vermeende aanhangers van de Moslimbroederschap ter dood veroordeeld wegens het aanzetten tot geweld en aanslagen.
23 mei 18:30
Mensenrechtenorganisatie Amnesty International voert in Marokko campagne voor de decriminalisering van seks buiten het huwelijk.
21 mei 18:20
Marokko heeft tijdens de eerste zes maanden van vorig jaar voor 380 miljoen dirham aan wapens voor het leger gekocht.
7 apr 17:06
Marokkaanse rechters spraken in 2015 negenmaal de doodstraf uit, verklaarden ambtenaren van Amnesty International tijdens een persconferentie.
6 apr 11:45
In 2015 was de doodstraf voor het eerst in de meeste landen van de wereld volledig afgeschaft.
23 dec 9:44
Rusland maakt zich bij de bombardementen op Syrië mogelijk schuldig aan oorlogsmisdaden.
18 nov 8:15
Amnesty International roept Spanje op om de samenwerking op het gebied van migratiebeleid met Marokko te stoppen.
12 jun 10:06
Marokko heeft twee medewerkers van mensenrechtenorganisatie Amnesty International opgepakt en het land uitgezet na ondervraging.
19 mei 13:17
De Marokkaanse autoriteiten maken zich op grote schaal schuldig aan marteling, ondanks beloftes om dit niet langer te doen.
3 apr 17:03
Amnesty International heeft een rapport gepubliceerd over de doodstraf in het afgelopen jaar. Daarin nam het landen mee die bij wet nog executies mogen opleggen.
22 jan 15:49
De geplande geseling van de Saudische blogger Raif Badawi is voor de tweede opeenvolgende week uitgesteld.
16 jan 18:36
De tweede portie stokslagen voor de Saudische blogger Raif Badawi is uitgesteld.
9 jan 16:13
Een Saudische blogger heeft vrijdag in het openbaar de eerste van duizend zweepslagen gekregen waartoe hij is veroordeeld wegens het beledigen van de islam.
10 dec 10:17
Israël heeft oorlogsmisdaden gepleegd toen het vier belangrijke gebouwen in de Gazastrook platbombardeerde bij het offensief van afgelopen zomer.
7 mrt 16:44
De Marokkaanse tak van Amnesty International heeft een campagne in het leven geroepen om overheidssteun te vergaren voor seksuele vrijheid voor vrouwen.
27 feb 14:19
Israëlische ordetroepen hebben de afgelopen jaren tientallen Palestijnen, onder wie kinderen, gedood op de Westelijke Jordaanoever en daarmee een schokkend gebrek aan respect voor menselijk leven getoond.
< 1 2 3 4 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi