Laatste nieuws over amsterdam
241 t/m 260 (van 1870 artikelen)
13 apr 20:33
Een 15-jarige jongen is aangehouden in verband met de belediging van een homoseksueel koppel in Amsterdam. Het stel had aangifte gedaan nadat ze waren beledigd terwijl ze zondag hand in hand naar de supermarkt liepen.
7 apr 21:33
De politie heeft vijf tips binnengekregen over de zaak rond het neerschieten van de oud-profvoetballer Yassine Abdellaoui.
4 apr 9:45
Een restaurant aan de Borneosteiger in Amsterdam-Oost is in een week tijd drie keer beschoten.
3 apr 18:06
De gemeente Amsterdam stelt duizend laptops met draadloos internet beschikbaar aan inwoners die het contact met de buitenwereld dreigen kwijt te raken als gevolg van de preventiemaatregelen rondom het coronavirus
31 mrt 16:49
Amsterdam zet camera's in om toe te zien op de naleving van de maatregelen die verspreiding van het coronavirus moeten tegengaan.
31 mrt 12:19
Shehzad H. , de vader van het in september 2016 in Amsterdam ontvoerde meisje Insiya, krijgt het ouderlijk gezag over het kind niet terug. Dat heeft het gerechtshof in Amsterdam bepaald.
27 mrt 11:13
Ook moskeeën in Rotterdam en omgeving kunnen worden gebruikt om patiënten met corona op te vangen, als ziekenhuizen en andere instellingen de toestroom niet meer aankunnen.
24 mrt 13:32
Als de coronacrisis uit de hand loopt en ziekenhuizen de stroom patiënten niet meer aankunnen, kunnen ze de Blauwe Moskee in Amsterdam gebruiken als noodopvang.
22 mrt 10:51
De veiligheidsregio Amsterdam-Amstelland treft maatregelen om de drukte op markten tegengaan.
14:46
Zorgpersoneel in Amsterdam krijgt een vergunning waardoor het overal in de stad gratis kan parkeren. Dat is een van de maatregelen die het stadsbestuur heeft getroffen vanwege de coronacrisis.
15 mrt 19:17
Bij veel coffeeshops in het hele land zijn rond 18.00 uur lange rijen ontstaan.
12 mrt 16:56
De twee hoofdverdachten in de zaak rond de aanslag op De Telegraaf zijn "doodsbang". Dat lieten ze donderdag weten op de derde dag van hun strafproces, waarin nog negen andere mannen terechtstaan.
11 mrt 14:20
In Amsterdam en omstreken zijn nu zeventien mensen besmet met het nieuwe coronavirus: acht in de stad en negen in omliggende gemeenten.
4 mrt 16:29
De Amsterdamse burgemeester Femke Halsema stelt de inwoners van de hoofdstad gerust.
4 mrt 10:49
Twee poliklinieken van het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis (OLVG) in Amsterdam zijn woensdag gesloten vanwege een medewerker die besmet is geraakt met het nieuwe coronavirus.
29 feb 14:02
De nieuwe besmettingen met het coronavirus van Amsterdammers zijn vooralsnog geen reden om te adviseren scholen en kinderdagverblijven te sluiten.
28 feb 17:36
Een vestiging van kinderopvangorganisatie CompaNanny in Amsterdam heeft per direct de deuren gesloten. Een van de ouders van een kind is besmet met het coronavirus.
28 feb 11:37
Bij een vrouw uit Amsterdam is als tweede in Nederland het nieuwe coronavirus vastgesteld.
27 feb 9:11
Rond de zitting in het proces Marengo over de vermeende liquidatiebende van Ridouan Taghi, zijn extreme veiligheidsmaatregelen genomen.
21 feb 15:28
De scholenkoepel iHub slaat alarm over criminele leerlingen, meldt RTL Nieuws. Binnen de koepel, waaronder 30 scholen vallen met speciaal onderwijs in de Randstad, hebben zich ernstige incidenten voorgedaan.
<< < 11 12 13 14 15 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi